• 0

Širok raspon pokrića po svim paketima

Brojne su pretnje po sigurnost kuće ili stana. Najbolja investicija koju svom domu možete pružiti jeste upravo zaštita od njih, i to dugogodišnja

  • 0
Voda nameštaj poplava krevet voda lampa

Foto: Shutterstock

Osiguranjem domaćinstva, svom domu pružate zaštitu u slučajevima širokog spektra nepogoda, ali i hitne intervencije u slučaju kvara i čišćenja prouzrokovane štete. Po potrebi se obezbeđuje i zamenski smeštaj u periodu dok se ne sanira šteta. Investiranjem u osiguranje za svoj dom obezbeđuje se zaštita dugotrajnog ulaganja, pa u slučaju da dođe do kvara, provale, požara, u kratkom roku i bez glavobolja dom se vraća u prvobitno stanje. Prilikom zaključenja polise važno je razmišljati koje štete mogu da budu najčešće i od kojih je naročito važno da postoji osiguravajuća zaštita.

Triglav osiguranje domaćinstva svojim korisnicima nudi mogućnost osiguranja kuće ili stana u tri različita paketa. Osnovna je grupa pokrića koja obuhvata požar, izliv vode iz instalacija, provalnu krađu, lom stakla, lom mašina, odgovornost prema trećim licima po osnovu posedovanja stambenog objekta. Sa druge strane, po zahtevu, dom  se može osigurati i u slučajevima zemljotresa, poplave, nezgoda za članove domaćinstva.

Kako biste domaćinstvo osigurali od svih nepogoda koje smatrate važnim, Triglav osiguranje je omogućilo osiguranje domaćinstva u tri paketa – Srebrni, Zlatni ili Platinum. Na ovaj način, domu se pruža zaštita od 21, 29 odnosno 35 različitih šteta.

Na Vama ostaje da odaberete onaj paket koji procenjujete kao najpotrebniji, a nakon toga da zakažete sastanak sa agentom osiguranja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>