• 0
 ≫ 

Ko su najbolji menadžeri u Srbiji?

 ≫ 

Mladi menadžer godine, do 35 godina, prepoznat je kao osoba od integriteta i ugleda koja je u ovoj godini ostvarila posebne poslovne rezultate

  • 0
Dragoljub Damljanović, predsednik SAM Foto: SAM

Srpska asocijacija menadžera (SAM) devetu godinu zaredom dodelila je "SAM Godišnje nagrade", a u izazovnoj 2020. nagrađeni su najbolji menadžeri, poslodavci i kompanije koji su svojim ponašanjem, aktivnošću i poslovanjem zaslužili da budu posebno istaknuti i koji društvu mogu da služe kao primer odgovornog poslovanja.

Nagrade su dodeljene u četiri kategorije - Menadžer godine koja je pripala Jasmini Knežević, izvršnom direktoru "BelMedic", Mladi menadžer godine koju su poneli Dragana Milanović, osnivač i direktor "Roberto Bareši" i Ivan Pribićević, direktor "Simplify", Društveno odgovorna kompanija godine, za koju je proglašena MK group i Poslodavac godine koja je uručena kompaniji "Termovent".

Ovogodišnjeg dobitnika titule Menadžer godine krasi hrabrost, vizionarstvo i spremnost da preuzme rizik i učini da se svi osećaju zdravo i zaštićeno u rukama lidera privatnog zdravstva u regionu, a to je "BelMedic", odlučio je žiri.

Mladi menadžer godine, do 35 godina, prepoznat je kao osoba od integriteta i ugleda koja je u ovoj godini ostvarila posebne poslovne rezultate, a nagrade su otišle u ruke Dragani Milanović, osnivača i direktora "Roberto Bareši" i Ivanu Pribićeviću, direktoru kompanije "Simplify".

Nagrada u kategoriji Društveno-odgovorna kompanija godine pripala je "MK group", kao kompanija koja je u 2020. godini pokazala izuzetan doprinos i odgovorno ponašanje prema društvenoj zajednici i koja je obezbedila da 450 lekara i medicinskog osoblja ima besplatan odmor u hotelima u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

"Termovent" je Poslodavac godine, kao kompanija koja je ove godine ponudila najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, a već tokom prvih mesec dana vanrednog stanja u Srbiji promenila fokus i glavni prioritet stavila na saradnju u kreiranju novih kovid laboratorija - "Vatreno oko" u Beogradu, pogona u Belgiji i najveće kovid laboratorije u Evropi.

Predsednik Srpske asocijacije menadžera Dragoljub Damljanović rekao je da je 2020. bila izazovna, ali da je ponosan na SAM jer je od početka epidemije uspeo da se aktivira za sve članove, kao i za one koji to nisu i da pronađe način kako da se obezbedi finansijska pomoć.

Istakao je da je ponosan na članove koji su uspeli da sačuvaju svoje zaposlene, jer je to, kaže, ključ za uspeh koji će, veruje, doći nakon pandemije.

Poslovnoj zajednici privrede obratio se i CEO kompanije NLB Blaž Brodnjak, koji je istakao važnost zajedničkog delovanja za region i poručio da je ova godina u prvi plan stavila solidarnost i održivost načina života i poslovanja.

Poručio je da mu je posebno drago što ih je Vlada Srbije prepoznala za pravog strateškog partnera za Komercijalnu banku i dodao da će NLB ubuduće sa privrednicima i građanima Srbije nuditi još bolje usluge.

Ovogodišnja dodela pod sloganom "Odgovorno liderstvo" je u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom organizovana virtuelno, a članovi SAM su uputili posebnu zahvalnost svim medicinskim radnicima koji su u prvim redovima borbe protiv kovida-19.

Video: Bebu od 27 dana nosila na nastupe: Menadžeri mi nisu dali da sedim kod kuće

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>