• 35
 ≫ 

Emotivni ispraćaj "Montenegro erlajnsa" iz Beograda: "Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati s vama"

 ≫ 

Na društvenim mrežama pojavio se razgovor kontrolnog tornja aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu sa letelicom "MA"

  • 35
Montenegro Erlajns Foto: Printscreen/Facebook/Marko Mrksic Airmrle

Crnogorska aviokompanija "Montenegro Erlajns" objavila je danas da od subote planira da potpuno obustavi planirani saobraćaj, javljaju tamošnji mediji.

Kako navode u saopštenju, usled novonastale situacije i odluke Vlade Crne Gore da u daljem periodu ne podrži postojanje ove avio-kompanije, koja negativno utiče na bezbednost nastavka odvijanja avio-saobraćaja, procenili su da je u pitanju nivo rizika koji Montenegro erlajns ne može da prihvati, prenose "Vijesti".

- Bezbednost putnika, posade i vazduhoplova je prioritet kompanije od osnivanja pa do danas. Koliko god bi nastavak rada od par narednih dana mogao biti od pomoći našim putnicima da stignu na svoja odredišta, obavezni smo da ne odstupimo od procedura koje vazduhoplovstvo poznaje - navodi se u saopštenju MA.

Na društvenim mrežama pojavio se razgovor kontrolnog tornja aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu sa letelicom "MA", te su operateri iskoristili taj trenutak da pozdrave posadu crnogorske kompanije.

- Ako je ovo poslednje poletanje iz Beograda, hvala vam na saradnji. Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa vama. Do nekog narednog slušanja. Svako dobro - kazao je operater iz Kontrolnog tornja aerodroma.

- Nadamo se da neće biti i da ćemo se ponovo čuti. Hvala vam za sve i do nekog sledećeg slušanja - odgovorio je pilot "Montenegro Erlajns".

Podsećanja radi, kapetan letelice te kompanije, Nikola Pavlićević, postao danas jedna od glavnih tema jer je oduševio region putanjom u obliku srca.

Pavlićević za Telegraf Biznis ispričao da se tako, na poseban način, srcem na nebu iznad Crne Gore, oprostio od nacionalne avio-kompanije.

Video: Gasi se Montenegro Airlines-a, njen pilot se na najemotivniji način oprostio - u obliku srca!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    25. decembar 2020 | 21:59

    Ako Bog da sad će domaći avio prevoznik biti AIR SERBIA...u zdravlje !

  • Očajno pero

    25. decembar 2020 | 22:50

    Avio kompanija je skupa igračka. Er Srbija koja ima mnogo jaču flotu i bolju mrežu jedva preživljava u ovim lošim vremenima. Jedna Lufthanza je malte ne pred gašenjem. Da su imali pameti i napravili sa nama zajedničku kompaniju ne bi ih bolela glava. Slovenački Adrijaervejz je potonuo. Slovenija koja ima 10puza veći BDP od CG nije mogla da zadrži avio kompaniji, a kamo li CG. Ukoliko imate pameti budite deoničari Er Srbije i imaćete avio linije bez ulaganja velikih, a maćete profit. U protivnom pište propalo.

  • Đorđe

    25. decembar 2020 | 21:48

    E, baš me briga za stranog avioprevoznika.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>