Domaći ajvar na starinski način: Recept za omiljenu zimnicu bez konzervansa, može da stoji 2 godine

Omiljeni namaz od barenih paprika

Komentari

  • dusko lukovic

    20. septembar 2021. | 11:34

    pindjur ne ajvar!

    Podelite komentar

  • 534

    19. septembar 2021. | 16:59

    Da li je ikada ikome tegla ostala nepojedena 2 god.

    Podelite komentar

  • Мики

    19. septembar 2021. | 16:53

    Колико ја знам као велики љубитељ и гурман овог деликатеса ткз.српског кавијера,јесте да за припрему Ајвара не иде ни грам плавог патлиџана нити обичног парадајза сем паприке, мало уља и зачина односно соли!

    Podelite komentar

    • 19. septembar 2021. | 17:28

      😝

      @Мики

      U pravi ajvar obavezno ide plavi patlidžan i crvena paprika.Po ukusu se dodaje ljuta papričica.Sve ostalo je uništavanje ajvara.

      Podelite komentar

  • Mileta

    19. septembar 2021. | 16:52

    Senf u ajvar? Moguce, samo nesto ne verujem da se pre 50 godina stavljao senf?

    Podelite komentar

    • 20. septembar 2021. | 00:13

      Food

      @Mileta

      Koliko ja vidim senf ne po zelji, znaci moze I ne mora

      Podelite komentar