• 0

Coca-Cola i ove godine donosi prazničnu čaroliju SOS dečijim selima!

Coca-Cola je tradicionalno tu da pokrene prazničnu čaroliju. Ove godine obradovala je više od 200 dece i mladih iz SOS dečijih sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici, neophodnom opremom koja će im omogućiti da unapred svoje školovanje i još jednom pokrenula magiju dobrih dela, uprkos izazovnom periodu

  • 0
Coca-Cola

Foto: Coca-Cola

Sa željom da pokaže da su vreme i pažnja koju nekome pružate ono najdragocenije, Coca-Cola je zajedno sa učesnicima #idemoOFFline izazova kreirala novogodišnje čestitke koje su posebno obradovale decu SOS dečijih sela.

27. decembra Coca-Cola je organizovala #idemoOFFline izazov i pozvala ljude da makar na jedan dan budu offline i vreme posvete dragim osobama. Želeći da inspiriše ljude da budu prisutni jedni za druge i vreme provedu zajedno, Coca-Cola je i na ovaj način u okviru svoje novogodišnje kampanje pokrenula prazničnu čaroliju i podsetila da je vreme koje pružamo dragim osobama najdragocenije od svega, i da najlepši poklon koji nekome možemo da damo, smo upravo mi, sami. Svi učesnici Coca-Cola izazova koji su podelili #idemoOFFline post i proveli dan sa najdražima bez interneta, pridružili su se u kreiranju novogodišnjih čestitki.

Pored novogodišnjih čestitki, poseban poklon koji je deci doneo puno zabave i smeha je veliki foto-ram sa raznim novogodišnjim rekvizitima.

Zajedno sa ljudima dobre volje, Coca-Cola je čineći malo, ali značajno delo, učinila mnogo i ove godine donela istinsku novogodišnju magiju deci SOS dečijih sela.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>