• 0
 ≫ 

Arena Sport i Telemach prekinuli saradnju u BIH: "Nisu produžili ugovor, iako je cena ostala ista"

 ≫ 

"Uprkos ovim ozbiljnim investicijama, distributivne cene Arena Sporta nisu se menjale i ostale su prihvatljive svim našim partnerima", navode iz Arene

  • 0
Daljinski upravljač Foto: pixabay.com

Arena Sport kao lider među sportskim kanalima u proteklom periodu na tržištu kako kompletne regije, tako i Bosne i Hercegovine, a posebno u poslednje dve godine, investirala je značajna finansijska sredstva u poboljšanje kvaliteta sadržaja koji emituje u svom programu - saopštila je ta kompanija.

Kako se navodi, program je tako obogaćen kupovinom najjače košarkaške lige na svetu NBA, produžavanjem ugovora za najpopularnija domaća fudbalska takmičenje u regiji - M:tel Premijer liga BiH,  Superligu Srbije i Hrvatsku nogometnu ligu koje će gledaoci moći pratiti i u narednim sezonama na kanalima Arena Sport.

Kao kruna novih investicija produženi su ugovori sa UEFA za najelitnije fudbalsko takmičenje sveta - Ligu šampiona, kao i Ligu Evrope, te novo takmičenje – Konferencijsku ligu koja počinje od sledeće sezone. Sve tri navedene lige, Arena Sport će prenositi i u naredne 3 sezone.

- Šlag na tortu kada su akvizicije u pitanju, jeste i španska La Liga koju je Arena Sport otkupila za narednih pet godina, počevši od sledeće sezone koja startuje u septembru 2021. Sa svim ovim novim sadržajima Arena Sport je želela da zadrži lidersku poziciju među sportskim kanalima, te da bude još interesantnija gledaocima u celoj regiji - kažu u Areni.

- Uprkos ovim ozbiljnim investicijama, distributivne cene Arena Sporta nisu se menjale i ostale su prihvatljive svim našim partnerima, odnosno operaterima, posebno u Bosni i Hercegovini - piše u saopštenju koje potpisuje generalni direktor.

Dokaz tome je i što su ugovori sa svim operaterima u Bosni i Hercegovini, izuzev Telemacha, produženi i na naredni dugogodišnji period.

- Jedino Telemach nije odlučio produžiti ugovor za distribuciju kanala Arena Sporta, iako cena u odnosu na prethodni period nije promenjena - navode oni i dodaju da uprkos ovakvoj situaciji Arena Sport i dalje ostaje dostupna korisnicima na većem delu tržišta Bosne i Hercegovine, što nam daje za pravo da verujemo da korisnici u svakom trenutku kroz druge operatere, kao što su Moja TV BH Telecoma, Extra TV HT Eroneta i  IPTV M:tela, te kablovske operatere širom BiH, mogu se pretplatiti na naše kanale.

- Na ovaj način, uprkos iznenađujućem potezu Telemacha, Arena Sport kanali su i dalje ostali lako dostupni svim gledaocima na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine - kažu u Areni.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>