• 0
 ≫ 

Inspektori napisali samo jednu kaznu: Da li su beogradske kafedžije bile savesne?

 ≫ 

Obišli su i hotele koji su najavljivali organizovanu proslavu novogodišnje noći

  • 0
restoran, Foto: Unsplash

Kontrolu poštovanja radnog vremena više od 700 ugostiteljskih i maloprodajnih objekata u Beogradu obavili su inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove od 31. decembra 2020. godine do 4. januara 2021. godine, saopštavaju iz ovog sekretarijata.

Konkretno, kada je reč o samoj novogodišnjoj noći, od pregledanih 225 objekata samo jedan ugostiteljski objekat radio je i nakon 18 časova, zbog čega će biti adekvatno sankcionisan.

- Čitavu novogodišnju noć pojačana ekipa inspektora obilazila je prestoničke kafiće, sa naročitim osvrtom na one koji su u prethodnom periodu već kršili propisane mere - istakla je sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović.

Ona kaže i da su obišli i jedan boj hotela koji su u prethodnom periodu najavljivali organizovanu proslavu novogodišnje noći.

- Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da nismo naišli na organizovane proslave. Koristim priliku da se zahvalim građanima na odgovornom ponašanju i poželim im srećne novogodišnje praznike, u nadi da ćemo nastaviti sa odgovornim postupanjima - kaže Božović.

Video: Manja Grčić od devojčice koja je maštala da čita vesti do vrtoglavog uspeha u medijima

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>