• 0
 ≫ 

PKS poziva firme da učestvuju na virtuelnom samitu Alibabe, evo do kada traje prijava

 ≫ 

Kompanija pomaže stranim brendovima da dođu do 800 miliona potrošača

  • 0
Alibaba kompanija logo

Foto: Tanjug/AP

Privredna komora Srbije pozvala je danas zainteresovane kompanije da od 19. do 21. januara učestvuju na Alibabinom "Virtuelnom samitu za nove prodavce Tmall Global" i iskoriste priliku da svoje proizvode predstave ogromnom kineskom tržištu.

Direktor Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju Privredne komore Srbije Mihailo Vesović kaže da je ovaj samit velika šansa za sve naše kompanije da se predstave i nađu kupce na kineskom tržištu.

- Tmall Global je platforma za elektronsku trgovinu Alibaba grupe i kao jedna od najposećenijih veb lokacija za maloprodaju omogućava preduzećima širom sveta da svoje proizvode prodaju u Kini - objašnjava Vesović.

Ova platforma okuplja više od 26.000 stranih kompanija u 5.300 kategorija iz više od 84 zemlje i pomaže stranim brendovima da dođu do 800 miliona potrošača koji u Kini kupuju preko Alibabe.

Vesović ističe da je Alibaba grupa u procesu uvođenja olakšavajućih mera za pristup Tmall Global platformi za zemlje kao što je Srbija i za brendove koji imaju potencijal da nađu kupce u Kini.

Kako se navodi u saopštenju Privredne komore Srbije, kompanije zainteresovane za učešće na samitu mogu da se registruju onlajn do 15. januara.

Video: Čadež: Očuvana ekonomska baza, zadržan nivo investicija

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>