• 0

Zaokružite račun u prodavnici i pomozite prevremeno rođenim bebama

Podršku kampanji “Tako mali da bi u srce stali” pružilo je Ministarstvo zdravlja

  • 0
Tako mali

Foto: Promo

U Srbiji se svake godine rodi 65.000 dece, od kojih je 4.000 prevremeno rođenih beba, a čak njih sedam svakoga dana zahteva intenzivnu negu. U želji da se onima koji dođu na svet obezbede najbolji uslovi za početak života, UNICEF je pokrenuo kampanju “Tako mali da bi u srce stali” za modernizaciju neonatologija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Zahvaljujući partnerskoj saradnji svim građanima omogućeno je da pruže podršku i uključe se u akciju za male heroje. U svim Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama širom Srbije kupci imaju prliku da zaokruže svoj račun do iznosa koji žele, i na taj način doniraju sredstva za opremanje i modernizaciju neonaloških odeljenja.

Podršku kampanji “Tako mali da bi u srce stali” pružilo je Ministarstvo zdravlja.

- Zahvaljujemo kompaniji Delez Srbija koja je prepoznala značaj ulaganja i podrške za prevremeno rođene bebe koje se hrabro bore da prežive i nastave dalji razvoj. Svakoj prevremeno rođenoj bebi želimo da obezbedimo maksimalne uslove kako bi doživela svoju prvu nedelju, nasmejala se u svom prvom mesecu života, proslavila prvi rođendan i krenula u najdragocenije životno doba – detinjstvo. Kupci trgovinskog lanca Delez Srbija će nam pomoći da se bebama i roditeljima obezbedi dodatna podrška i ne samo tokom boravka u bolnici nego i nakon povratka kući. Tada su im najpotrebniji stručnjaci koji će im pomoći da se beba razvija i napreduje - izjavila je Vesna Savić Đukić, šefica odseka za saradnju sa privatnim sektorom u UNICEF-u Srbija.

Video: Šta ti je blizanačka ljubav! Od prvog dana nerazdvojni

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>