• 0
 ≫ 

Izabrana nova imena: Oni će ubuduće upravljati jednom od vodećih automobilskih grupacija

 ≫ 

Stellantis je sada jedan od najvećih proizvođača, vođen vizijom da, kako je navedeno, pruži mobilnosti sa prepoznatljivim, pristupačnim i pouzdanim rešenjima

  • 0
Pežo planira da se fokusira na e-vozila

Foto: Peugeot

Stellantis N.V. objavio je da, nakon spajanja grupacija Peugeot S.A. i Fiat Chrysler Automobiles N.V, 16. januara, udružena kompanija menja naziv u Stellantis, kao i da je imenovan Upravni odbor kompanije.

Takođe, statut kompanije Stellantis je stupio na snagu, navedeno je u saopštenju. Kao što je prethodno najavljeno, Upravni odbor kompanije se sastoji od dva izvršna direktora, Džona Elkana (predsednik odbora) i Karlosa Tavaresa (generalni direktor) i neizvršnih direktora.

Takođe, Upravni odbor kompanije Stellantis je danas imenovao Revizorski odbor, Odbor za naknade i Odbor za upravljanje i održivost, u sledećim sastavima - Revizorski odbor: En Godbehir (predsednica), Van Ling Martelo i Anri de Kastrije.

Odbor za naknade čine: Van Ling Martelo (predsednik), Andrea Agnjeli, Anri de Kastrije, Fiona Cićoni i Rober Pežo. Odbor za upravljanje i održivost: Anri de Kastrije (predsednik), Andrea Anjeli, Fiona Cićoni, Nikola Difok i Kevin Skot.

Stellantis je sada jedan od najvećih proizvođača, vođen vizijom da, kako je navedeno, pruži mobilnosti sa prepoznatljivim, pristupačnim i pouzdanim rešenjima.

Video: Vredeli su milione, a sada ih s otpada možete pokupiti po nikad boljim cenama

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>