• 0

Izabrana nova imena: Oni će ubuduće upravljati jednom od vodećih automobilskih grupacija

Stellantis je sada jedan od najvećih proizvođača, vođen vizijom da, kako je navedeno, pruži mobilnosti sa prepoznatljivim, pristupačnim i pouzdanim rešenjima

  • 0
Pežo planira da se fokusira na e-vozila

Foto: Peugeot

Stellantis N.V. objavio je da, nakon spajanja grupacija Peugeot S.A. i Fiat Chrysler Automobiles N.V, 16. januara, udružena kompanija menja naziv u Stellantis, kao i da je imenovan Upravni odbor kompanije.

Takođe, statut kompanije Stellantis je stupio na snagu, navedeno je u saopštenju. Kao što je prethodno najavljeno, Upravni odbor kompanije se sastoji od dva izvršna direktora, Džona Elkana (predsednik odbora) i Karlosa Tavaresa (generalni direktor) i neizvršnih direktora.

Takođe, Upravni odbor kompanije Stellantis je danas imenovao Revizorski odbor, Odbor za naknade i Odbor za upravljanje i održivost, u sledećim sastavima - Revizorski odbor: En Godbehir (predsednica), Van Ling Martelo i Anri de Kastrije.

Odbor za naknade čine: Van Ling Martelo (predsednik), Andrea Agnjeli, Anri de Kastrije, Fiona Cićoni i Rober Pežo. Odbor za upravljanje i održivost: Anri de Kastrije (predsednik), Andrea Anjeli, Fiona Cićoni, Nikola Difok i Kevin Skot.

Stellantis je sada jedan od najvećih proizvođača, vođen vizijom da, kako je navedeno, pruži mobilnosti sa prepoznatljivim, pristupačnim i pouzdanim rešenjima.

Video: Vredeli su milione, a sada ih s otpada možete pokupiti po nikad boljim cenama

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke