• 2
 ≫ 

"Planule" čuvene rukavice Bernija Sandersa: Učiteljica koja ih je ištrikala prodala i poslednji par

 ≫ 

Ponosna sam što ih je nosio na inauguraciji, rekla je ona

  • 2
Bernie Sanders Foto: Profimedia/AFP

Među svim zvanicama koje su se maksimalno doterale za inauguraciju novog američkog predsednika, jednostavna, topla i ekološka odeća senatora Bernija Sandersa posebno je primećena preko društvenih mreža, a žena koja je napravila čuvene rukavice kaže da zbog ogromnog interesovanja više nema šta da proda.

Dok je većina muškaraca došla na ceremoniju u dobro skrojenim kaputima, bivši kandidat za predsedničku nominaciju demokrata stigao je u sportskoj jakni i vunenim rukavicama koje mu je isplela jedna od njegovih pristalica Džen Elis.

- Hvala na interesovanju koje je iskazano za Barnijeve rukavice. Ponosna sam što ih je nosio na inauguraciji. Na žalost, nemam ih više za prodaju, ali ima mnogo drugih koji prave slične - napisala je ona na tviteru.

Pre nekoliko godina ova učiteljica poklonila je Sandersu ove tople vunene rukavice napravljenje od nošenih vunenih džempera.

Senator iz Vermonta, američke države poznate po skijalištima, ocenio je svoje oblačenje potpuno prikladnim s obzirom na temperaturu u kratkom intervjuu za Si-Bi-Es.

- Znate u Vermontu se mi razumemo u hladnoću. Ne brine nas da budemo moderni, samo hoćemo da nam bude toplo. To sam uradio danas - našalio se on.

Berni Sanders Foto: Tanjug/AP

Slika fotoreportera Frans presa na kojoj je Sanders sa prekrštenim rukama i nogama, sa štrikanim rukavicama sa šarama u prvom planu, odmah je počela da kruži po internetu, a korisnici se zabavljaju ubacujući je u druge poznate slike.

Tako je 79-ogodišnji senator prikazan na prestolu iz serije Igra prestola, na klupi pored Toma Henksa iz filma Forest Gamp, u scenama Ratova Zvezda, ili na čuvenoj slici iz 1930-ih kako sedi na oblakoderu, na gredi sa radnicima za vreme pauze za ručak.

Video: Zmajevi pilići su najčudniji i među najskupljim na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pirke

    23. januar 2021 | 09:25

    A ja juče ceo dan mislim neko slikao Kona

  • Marina

    23. januar 2021 | 10:19

    Krene joj posao i kaze nemam vise na prodaju.... pa istrikaj majku mu!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>