• 0
 ≫ 

Avio-kompanija ima ogromne zalihe najboljih vina, a sada je odlučila kako će da ih iskoristi

 ≫ 

Avio-kompanija opisuje ovu uslugu kao "visnki pasoš za ceo svet"

  • 0
Avion

Foto: Unsplash

Amerikan Erlajns, gigant u avio-industriji, počeće da prodaje hranu i piće koju inače služi u svojim avionima i da ih dostavlja ljudima na kućne adrese.

Ova avio-kompanija pokreće servis dostave vina kojim će omogućiti ljudima da im na kući prag stignu najbolje boce ovog pića.

Kupovina če moći da se obavi na tri načina. Prvo, kupci će moći da naruče unapred upakovan miks vina, moći će sami da osmisle svoj miks ili da plate pretplatu putem koje će svakog meseca dobijati tri flaše vina. Ova pretplata koštaće 100 dolara.

Avio-kompanija opisuje ovu uslugu kao „visnki pasoš za ceo svet“, jer omogućuju ljudima da probaju najbolja vina koja se služe tokom leta, a bez obaveze da kupe kartu i da negde lete.

Ovo je jedina kompanija koja dostavlja alkoholna pića iz svoje bogate ponude, a imaju tim ljudi koji svake godine pregleda 2000 boca ovog pića, kako bi izabrao najbolje za ponudu kompanije.

Kurirska služba, paket, dostava

Paketi stižu na kućnu adresu, Foto: Shutterstock

Mušterije koje su članovi kluba, kupovinom mogu da zarade i besplatne milje i to tako što će na svaki potrošen dolar dobiti dve milje.

Ova kompanija nije jedina koja se prilagošava radu tokom pandemije. Britiš Ervejz prodaje papuče i ćebad, Singapur Erlajns otvorio je restoran u prizemljenom avionu, a finski prevoznik prodaje svoje obroke u supermarketima.

Ural erlajns uveo je uslugu dostave obroka koji se služe u avionima - na kućnu adresu, u nekoliko gradova Rusije, za sve koji su se uželeli putovanja za vreme karantina.

Video: Jedini avion u kojem možete da sedite u biznis klasi svaki dan, bez testa na koronu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>