• 0

Kompanija LIDL Srbija dobitnik sertifikata "Top employer 2021"

Lidl Srbija dobitnik je prestižnog sertifikata "Top Employer Serbia" i "Top Employer Europe", za 2021. godinu na nivou države Srbije i teritorije Evrope zajedno sa Lidl kompanijama u još 18 zemalja, koje dodeljuje Top Employers Institute, vrednujući jasno definisane procese upravljanja ljudskim resursima koji utiču na izgradnju fer odnosa, kao i benefita koje kompanija pruža svojim zaposlenima

  • 0
Lidl

Foto: Promo

Poziciju jednog od najboljih poslodavca u Srbiji, Lidl Srbija opravdava konstantnom brigom i uslovima koje zaposleni imaju u ovoj kompaniji.

Lidl Srbija je kompanija koja posluje po precizno definisanim HR procesima i procedurama, kroz koje pokazuje svoju profesionalnost i posvećenost zaposlenima. Samo neki od benefita po kojima se Lidl ističe kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i regionu jesu mogućnost rada od kuće za radna mesta na kojima je to moguće, privatno zdravstveno osiguranje za sve zaposlene, isplata svakog minuta prekovremenog rada i obezbeđeni uslovi za kontinuirano usavršavanje zaposlenih. Ovim kompanija potvrđuje da se kroz svoje svakodnevno poslovanje zalaže za to da svojim zaposlenima obezbedi osećaj pripadnosti zajednici.

- Lidl svojim zaposlenima nudi sigurno i fer radno okruženje, kao i mogućnosti za obuku i razvoj. Ovo obećanje postaje još značajnije u vremenima velikih izazova, poput onih sa kojima se trenutno suočavamo. Briga za zaposlene, otvoreni i fer odnosi i motivisani zaposleni su veoma važni u ovom pogledu - zbog čega nam je posebno drago što smo sertifikovani kao vrhunski poslodavac. Naši zaposleni su u srcu našeg uspeha. Oduševljeni smo što je naš rad sa ljudima prepoznao i nezavisni stručni institut, najkompetentniji za datu oblast - to pokazuje da smo na dobrom putu - izjavila je Ivana Marković, izvršna direktorka Ljudskih resursa kompanije Lidl Srbija.

Institut koji vrši sertifikaciju, godišnje dodeli 1.600 „Top Employer“ priznanja u 120 gradova i regija širom sveta. Ovaj prestižni međunarodni sertifikat se dobija na osnovu istraživanja koja Top Employers Institute sprovodi u 6 oblasti, 20 segmenata među kojima su: radno okruženje, odnos prema zaposlenima, liderstvo, etika, razvoj zaposlenih i učenje.

- Godinu 2020. smo ispratili kao jednu od najizazovnijih u istoriji poslovanja. U tom kontekstu, kompanija Lidl Srbija može biti posebno ponosna na činjenicu da je baš u ovoj godini dobila status jednog od najboljih poslodavaca. Sertifikat „Top Employer“ predstavlja potvrdu da Lidl Srbija zaista stavlja dobrobit svojih zaposlenih na prvo mesto i na tome joj čestitamo - istakao je David Plink, CEO Top Employers Instituta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>