• 0

Pogledajte kako izgleda Teslin trg i veliki fri šop: Modernizovan aerodrom

Celokupan koncept zamišljen je i realizovan da putnicima pruži veći komfor i kvalitetnu ponudu i uslugu

  • 0
Aerodrom terminal koronavirus

Foto: Tanjug/AP

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" završeni su radovi na preuređenju i modernizaciji celokupne centralne zone za boravak putnika pre ukrcavanja na let, a vrednost ulaganja iznosi više od dva miliona evra.

Radovi su izvedeni u saradnji sa kompanijom Dufry, najvećim zakupcem na aerodromu "Nikola Tesla", saopštio je aerodrom.

- Nova zona u koju se ulazi odmah nakon pasoške kontrole, obuhvata prošireni i modernizovani free shop, zatim tzv. Teslin trg u okviru koga su putnicima na raspolaganju nova zona za odmor, novi restoran i kafe bar, gaming zona, kao i novi prostor za roditelje i decu kod gejtova A5 i A6 - kažu na aerodromu.

Takođe, navode da u centralnoj zoni putnici mogu pristupiti besplatnom i neograničenom bežičnom internetu za lične i poslovne svrhe, što je standard za sve aerodrome u okviru VINCI Airports grupe.

Ističu da je enterijer ove zone opremljen savremenom rasvetom i modernim nameštajem, kao i novim podnim oblogama. Free shop je površine 876 metara kvadratnih i kreiran je u skladu sa novim walk through konceptom. Nudi veći izbor ekskluzivnih domaćih i stranih brendova.

Putnicima je na raspolaganju i raznovrsnija ponuda u novom restoranu i kafe baru, a dok čekaju na let, putnici vreme mogu provesti i u novoj gaming zoni sa besplatnim igricama ili u prodavnici gadget-a.

Podsećaju sa beogradskog aerodroma da je rekonstrukcija ove zone trajala pet meseci, a radovi su se obavljali paralelno sa velikim radovima na modernizaciji i proširenju kapaciteta aerodroma, koji predstavljaju suštinski deo projekta koncesije, strogo vodeći računa da se ne ometa tok putnika.

- Celokupan koncept zamišljen je i realizovan da putnicima pruži veći komfor i kvalitetnu ponudu i uslugu, u skladu sa najboljim praksama matične kompanije VINCI Airports koja upravlja poslovanjem 45 aerodroma širom sveta - navodi se u saopštenju.

Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je beogradskom aerodromu Nikola Tesla dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome (Airport Health Ačreditation), nakon detaljne procene sprovedenih preventivnih i sanitarnih mera koje se veoma temeljno primenjuju u cilju suzbijanja pandemije kovida 19.

Video: Simbol srpsko- američkog prijateljstva: Ovako izgleda novi aerodrom u Pranjanima

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>