• 2

Futrole za mobilne telefone ovog brenda skuplje su i od samog "ajfona", a evo kako izgledaju

Skupe su čak i polovne verzije ovih futrola

  • 2
Louis Vuitton maske za telefon

Foto: louisvuitton.com

Ako želite da svi znaju koliko ste bogati, kupićete Luj Viton torbu, ili bilo šta sa prepoznatljivim slovima LV. Luj Viton je brend za bogate. Skup je. Baš, baš skup. Dokaz tome je i cena futrole za mobilni telefon. 

Istina, kada pomislimo na luksuznu kožnu galanteriju, odmah pomislimo na Luj Viton. I dok nam na pamet prvo padnu torbe, novčanici i koferi, retko ko će da pomisli na futrole za mobilni telefon, a ovaj brend ih u ponudi ima pregršt.

Najjeftinija futrola nije nedostižna čak ni nama smrtnicima, pod uslovom da želimo da se odreknemo mesečne kirije, plaćanja računa i troška za hranu, jer i kao takva košta 450 dolara. 

Njihova najkuplja futrola napravljena je 2017. godine za Ajfon 7 i luksuzna je onoliko koliko biste očekivali od ovog skupocenogbrenda, a i skupa isto toliko. Najskuplja opcija futrole za ovaj model telefona košta neverovatnih 5.500 dolara, što je mnogo više nego što košta sam ajfon.

Od tada je brend malo spustio cene, ali samo malo, pa se sada kreću od oko 500 dolara do iznad 2.000 dolara, što je opet skuplje od samog telefona.

Skupe su čak i polovne verzije ovih futrola koje mogu da se nađu na brojnim sajtovima, jer se njihova cena kreće oko 100 dolara.

Luj Viton je danas jedna od vodećih kompanija u svetu mode. Njen vlasnik znao je već sa 16 godina čime će se baviti u životu. Ono na šta nije računao je da će se njegov biznis razviti do tih mera da će postati jedan od najpoznatijih, najvećih i vodećih brendova u svetu.

Kompanija je nastala 1854. godine i najpre se bavila izradom prtljaga. Danas, te granice su odavno pomerene, pa je kompanija proširila svoj uticaj na proizvodnju cipela, tašni, parfema, satova, naočara, nakita, pa čak i kesa za đubre. Duga istorija iznedrila je ime koje se i dan-danas povezuje sa kvalitetom, luksuzom, ali i prestižom.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belfagor

    5. februar 2021 | 04:05

    Robne marke sa imenom i prezimenom nose ljudi beznačajnog imena i prezimena. Ovce su za šišanje.

  • Maca

    5. februar 2021 | 02:58

    Kao što su Simpi. Ko bi želeo da mi kupi.neki zentlmen

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>