• 0

mŠtednja Addiko banke - Štedite u hodu uz mbanking, bez odlaska u banku

Novi proizvod, mŠtednja, od 28. januara dostupan je svim klijentima banke koji imaju aktivan paket tekućeg računa u Addiko banci koji uključuje digitalne servise i instaliranu Addiko Mobile aplikaciju na njihovom pametnom telefonu i omogućava korisnicima da oroče sredstva bez odlaska u ekspozituru, u samo nekoliko klikova i sve to po promotivnim uslovima

  • 0
mŠtednja, Addiko banka Addiko banka/Promo

U okviru paketa digitalnih usluga, Addiko banka predstavlja novi proizvod na tržištu, mŠtednju, kao jedinstveno rešenje koje zaokružuje paletu digitalnih bankarskih proizvoda i usluga. mŠtednja je dostupna klijentima Addiko banke putem mbanking aplikacije „Addiko Mobile, a nudi opciju štednje u dinarima ili evrima, bez potrebe odlaska u banku. Sredstva je moguće oročiti na period od 3, 6 ili 12 meseci, u iznosu od 5.000 do 600.000 dinara, odnosno od100 do 5.000 evra.

- U nastojanju da potvrdimo lidersku poziciju na tržištu kada je u pitanju digitalno bankarstvo, kontinuirano unapređujemo ponudu kako bismo klijentima ponudili odabrane proizvode koji se jednostavno i bezbedno koriste, uz brzu uslugu visokog kvaliteta. Uvođenjem usluge mŠtednja, Addiko banka je svojim klijentima omogućila brzo i lako obavljanje svih bankarskih poslova u svakom trenutku. Uz mŠtednju, naša digitalna ponuda je sada kompletna, tako da svako sa mobilnim telefonom zaista može da ima celu banku na dlanu - izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko Banke.

- Naša banka klijentima pruža proizvode i usluge skrojene po njihovoj meri, što čini osnovu koncepta praktičnog bankarstva, koji je na pravi način zaživeo i odlično je prihvaćen među našim klijentima - dodao je Lazarević.

Novi proizvod, mŠtednja, od 28. januara je dostupan svim klijentima banke koji imaju aktivan paket tekućeg računa u Addiko banci koji uključuje digitalne servise i instaliranu Addiko Mobile aplikaciju na njihovom pametnom telefonu i omogućava korisnicima da oroče sredstva bez odlaska u ekspozituru, u samo nekoliko klikova i sve to po promotivnim uslovima. Addiko banka trenutno nudi najpovoljniju kamatnu stopu za sve online oročene depozite u evrima na period od šest meseci.

Ukoliko već nemaju otvoren paket računa, novi klijenti mogu da otvore mRačun u Addiko banci potpuno digitalno, preuzimanjem mobilne aplikacije i putem video-identifikacije, za svega nekoliko minuta. Prenosom zarade, već nakon tri meseca, postoji mogućnost podnošenja online zahteva za mKredit i mDozvoljeni minus. Rukovanje ličnim podacima se odvija u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima, što znači da su sve transakcije sigurne, uz garantovanu zaštitu ličnih podataka.

U sklopu prepoznatljive ponude digitalnih proizvoda, poput mKredita, mRačuna, mDozvoljenog minusa i asistirane prodaje, mŠtednja kompletira digitalni bankarski paket Addiko banke, pa klijenti sve bankarske poslove mogu završiti iz udobnosti svog doma ili dok su u pokretu. Sve pogodnosti digitalnih usluga Addiko banke započinju otvaranjem tekućeg računa, dok je mbanking, odnosno mobilna aplikacija, ocenjena kao jedna od najboljih na tržištu, brza i jednostavna za upotrebu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>