• 2

Todorović zvanično na čelu nove crnogorske avio-kompanije: Ima dve magistrature, govori 4 jezika

Vlada te zemlje je izabrala i pet članova Odbora direktora

  • 2
let, avion Foto: Unsplash

Crnogorska vlada je zvanično imenovala Predraga Todorovića za izvršnog direktora nove nacionalne avio-kompanije "To Montenegro".

Iz Ministarstva finansija i socijalnog staranja saopšteno je i da je formiran Odbor direktora novog preduzeća. Vlada je izabrala pet članova.

"Za izvršnog direktora izabran je Predrag Todorović koji poseduje više od deset godina ekspertskog i konsultantskog iskustva u evropskoj avijaciji", naveli su iz ministarstva, dodajući da on poseduje dve magistrature i govori četri strana jezika.

Odbor čine Filip Radulović, koji je radno iskustvo sticao u nekoliko svetski poznatih kompanija, kao što su Iluminu, Tesla i ČardžPoint. Drugi član je Nebojša Vuksanović, koji ima više od 18 godina radnog iskustva u finansijskom, bankarskom, telekomunikacionom i osiguravajućem sektoru.

U bordu preduzeća je i Milovan Milić, dugogodišnji pilot sa značajnim međunarodnim iskustvom, zatim Goran Ðurović, koji ima 21 godinu radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, a peti član je Pavle Tripković, pravnik sa bogatim iskustvom kako u advokaturi, tako i na rukovodećim pozicijama u oblasti korporativnog prava.

Video: Gasi se Montenegro Airlines-a, njen pilot se na najemotivniji način oprostio - u obliku srca!

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>