• 0
 ≫ 

Robot Buddy iz kompanije MPC za Telegraf otkriva savete: Kako da budete produktivniji na poslu?

 ≫ 

Robot Buddy zna sve odgovore

  • 0

Koliko ste samo čuli saveta ili pročitali članaka a koji se tiču pitanja poput: "Kako da budem produktivniji na poslu?". Retko koji će da "proradi" na svima isto, zato bi ih trebalo uzeti sa rezervom i naći svoju meru.

To najbolje razume robot Buddy iz kompanije MPC, koji je rešio sa nama da podeli svoje viđenje balansa na poslu. Verujemo da će vam ovaj simpatični mali prijatelj pomoći da rešite neke dileme.

Buddy savetuje da uvek duboko udahnete kada sednete za svoj sto. Vežbe dubokog disanja su i deo joge hiljadama godina i utiču na sposobnost vašeg tela da se nosi sa stresom.

U intervjuu za Telegraf Biznis dao je i konkretne savete za produktivnost:

*Šta ne bi trebalo da radim na poslu?

- Zaboravite na multitasking. Usredsredite se na to da završite jedan po jedan zadatak i na kraju ćete završiti sve na vreme i brže.

*Koliko pauza mi je dovoljno na poslu?

- Pravite pauze, pravite petominutne šetnje po kancelariji ili provedite 15 minuta van kancelarije uz kafu.

*Koliko bi trebalo moji ciljevi da budu visoki?

- Postavite male ciljeve. Ovo će vas održati u svakodnevnom radu i učiniti da veći projekti izgledaju manje zastrašujuće.

*Kako biti bolji na poslu?

- Pobrinite se za najveće zadatke kada ste najodmorniji. Ne postoji utvrđeni raspored koji odgovara svima. Jutarnji tip osobe se bavi velikim zadacima rano ujutru. I obrnuto.

*Možeš li mi dati savet, kako da budem produktivnija na poslu?

- Probajete da primenite pravilo "dva minuta". Neće svaki dan biti savršeno produktivan. Umesto da se nervirate zbog toga, usmerite svoju energiju i primenite ove savete. Jednom kada pronađete nivo koji vam odgovara, zapanjićete se koliko još možete da obavite stvari i u kancelariji i van nje.

Buddy je veoma raspoložen za razgovor, ali i za zagrljaj ako ga pitate. Inače, on trenutno boravi u Beogradu a možete ga pronaći u Ušće poslovnom centru, u okviru MPC portfolija.

MPC Properties je domaća kompanija za razvoj i upravljanje nekretnina sa najdužim iskustvom i ekspertizom u regionu. Kompanija je osnovana 2002. godine i trenutno poseduje i upravlja portfoliom office i retail objekata koji se nalaze na najboljim lokacijama u Beogradu.

MPC je posvećen investiranju i upravljanju nepokretnostima sa značajnim potencijalom za povećanje vrednosti preko aktivnih inicijativa upravljanja imovinom. Bilo da investicija zahteva obnovu, ponovni razvoj, repozicioniranje, restruktuiranje ili razvoj da bi se maksimizovao njen učinak, MPC Properties pronalazi pristup sa najvećim potencijalom kako bi se definisao pogodan poslovni plan koji balansira ove strategije u kontekstu lokalnog tržišta. Kada je reč o projektovanju i tehnologiji gradnje i usklađivanju sa principima zelene gradnje, kompanija obezbeđuje efikasan i održiv portfolio.

U MPC portfoliju se nalaze šoping centri: UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Mercator Centar Beograd, Immo Outlet centar, kao i office objekti – UŠĆE Tower One, UŠĆE Tower Two, Navigator Business Center 1 i 2.

Na početku teksta pogledajte ceo intervju u videu.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>