• 0

Kupci koji su pre 4 godine dali 76.000 dolara i dalje čekaju da im stignu plaćeni aparati za espreso

Kompanija Porta Preso postoji od 2017. godine

  • 0
kafa

Foto: Unsplash

Kupci koji su ukupno platili više od 76.000 dolara pre skoro četiri godine, za prvi ikada prenosivi espreso aparat, i dalje čekaju na prvu šoljicu kafe.

Džoš Mitendorf je u decembru 2017. godine sa partnerkom Bijanom Eilin napravio prototip za mini prenosivi espreso aparat i najavili su da će kupcima poslati primerak u prvoj polovini 2018. godine.

Ovaj aparat koji radi na baterije može da samelje kafu, da zagreje vodu, da pusti vodu kroz mlevenu kafu i da doda mleko, i sve to u jednoj maloj mašini.

Ovaj par je prikupio 76.656 dolara od 304 klijenta koji su platili svoj primerak unapred preko platorme za prikupljanje novca. Objasnili su da već postoji prototip koji radi.

Ipak, ljudi koji su platili novac kažu da ih kompanija od tada ignoriše, jer je poslednja stvar koja je objavljena na portalu o ovom projektu puštena krajem septembra prošle godine.

Kompanija Porta Preso postoji od 2017. godine.

- Kada sam prvi put video ovaj aparat, delovao mi je zanimljivo. Delovalo nam je kao da će biti proizveden uskoro, ali onda nismo ništa čuli od kompanije mesecima i mesecima - objašnjava jedan od kupaca.

On kaže da putem svih medija i društvenih mreža traži podatke o progresu, ali da podataka nema i da je skeptičan da će ikada dobiti aparat za espreso ili refundaciju.

Video: Nakon što se vakcinišete protiv korone, u ovoj pivari možete i da popijete Vakcinu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>