• 0

Pukao Rijanin biznis, Fenty odeća odlazi u zaborav

Za razliku od modne marke, Fenty Beauty se odlično prodaje

  • 0
Rihanna, Rijana, pevacica

Rijana / Foto: Profimedia

Vlasnik modne marke Luj Viton, grupacija LVMH, i muzička zvezda Rijana, dogovorili su se da zatvore njenu modnu liniju Fenty, nakon manje od dve godine otkako je lansirana.

To je juče objavio francuski gigant luksuzne robe. LVMH je u izjavi rekao da će kolekcija ready to wear brenda Fenty, sa sedištem u Evropi, "biti na čekanju" dok se ne stvore bolji uslovi za poslovanje.

Rojters dalje prenosi da je investicioni fond "L Catterton", podržan od strane LVMH, uložio u Savage X Fenty, liniju donjeg veša. Ambicija i grupacije i pevačice s Barbadosa je da se sada koncentrišu na rast i razvoj istoimene kozmetike i šminke.

Reč je o brendu Fenty Beauty, lansiranom u septembru 2017. godine. Odmah je stekao veliku popularnost jer je namenjen svim rasama, kako ženskom, tako i muškom polu.

Kultni proizvod je podloga za lice Pro Filt'R. U početku je postojalo 40 nijansi tečnog pudera, ali je ponuda kasnije proširena na čak 50, dakle, za svaki tip i (pod)ton kože.

Video: Nakon što se vakcinišete protiv korone, u ovoj pivari možete i da popijete Vakcinu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>