• 2

"Ja nisam mačka": Urnebesna pojava advokata na sudu, a za sve je kriv filter na Zumu

Zum je postao omiljena aplikacija za poslovnu komunikaciju tokom pandemje, ipak, nekome može da upropasti karijeru. Doslovno

  • 2

Sudija iz zapadnog Teksasa upozorila je sve one koji prisustvuju ročištima putem Zuma da uvek, ali uvek provere filtere pre nego što se prijave za reč. 

Upozorenje sudije Roja Fergusona dolazi nakon što se advokat slučajno pridružio video konferenciji pred sudom za oduzimanje imovine, koristeći filter zum apliakcije zbog kojeg je izgledao poput pufnastog belog mačeta.

- Ovde sam. Uživo. Ja nisam mačka - rekao je tužilac Rod Ponton.

"Vidim to", odgovorio je Ferguson, čiji okrug pokriva pet regiona u zapadnom Teksasu, uključujući grad iz kojeg je Ponton zvao.

Kratki video snimak, koji je Ferguson podelio na mreži, završava se tako što drugi podučavaju advokata kako da ukloni filter za mačke.

Sudija je na Tviteru rekao: "Pravi profesionalizam svuda okolo!", šalaći se na račun toga.

Ponton je rekao da je dobio pozive iz celog sveta da da izjavu ovim povodom.

- Oduvek sam želeo da budem poznat po tome što sam odličan advokat. Sada sam poznat po tome što sam se na sudu pojavio kao mačka - izjavio je on.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke