• 1

Ilon Mask pozvao Putina na onlajn razgovor: Iz Kremlja još bez odgovora

Izvršni direktor američke kompanije Tesla obratio se ruskom predsedniku upravo na ruskom jeziku: "Bila bi mi velika čast da razgovaram s vama“

  • 1
Elon Musk, Vladimir Putin

Foto: Tanjug/AP

Izvršni direktor američke kompanije Tesla Ilon Mask pozvao je putem Tvitera ruskog predsednika Vladimira Putina da mu se pridruži u razgovoru na društvenoj mreži Klabhaus.

U sledećem tvitu, Mask je na ruskom jeziku napisao "Bila bi mi velika čast da razgovaram s vama“, prenosi Biznis insajder.

List navodi da iz Maskovog poziva nije bilo odmah jasno zašto je pokušao da se poveže s predstavnicima Kremlja, odnosno zvaničnim nalogom predsednika Rusije Vladimira Putina, prenosi Tanjug.

Klabhaus je audio društvena platforma, na kojoj se ne mogu razmenjivati pisane poruke, već je moguća samo verbalna komunikacija.

Aplikacija omogućava privatne razgovore, ali je Klabhaus do sada ugostio i organizovao masovne događaje, tokom kojih su ljudi mogli da se pridruže i slušaju diskusiju između govornika.

Kremlj još nije odgovorio na Maskov poziv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>