• 0
 ≫ 

Amazon ima tri nova proizvoda, ali ih neće proizvoditi ako ih unapred ne rezerviše dovoljno kupaca

 ≫ 

Ova tri proizvoda dizajnirali su inženjeri iz Amazona

  • 0
Amazon, proizvodi

Foto: Amazon

Amazon je predstavio kupcima tri nova Aleksa proizvoda, pametni štampač za samolepljive papiriće, nutritivnu vagu i budilnik, ali postoji jedna caka, ovaj tehnološki gigant će isporučiti ove proizvode kupcima samo ako bude dovoljno rezervacija unapred.

Amazonov novi program nazvan "Napravi ga", daje kupcima glavnu reč kada se radi o tome šta da se stvara i prodaje sledeće.

Da li nam je stvarno potreban Aleksa budilnik? Μožda. A možda i ne. Amazon će to znati za 30 dana i ako interesiovanje bude dovoljno, pustiće proizvode u prodaju, a ako ne bude. biće kao da nikada nisu ni postojali.

Ako Amazon dobije dovoljno porudžbina i rezervacija, proizvodi će na kućne pragove početi da stižu na leto.

Na ovaj način bi kupci mogli da pomognu Amazonu da lansira veliki bro proizvoda u budućnosti i da ne gubi vreme na one koji nisu traženi.

Ova tri proizvoda dizajnirali su inženjeri iz Amazona. Štampač košta 89,99 dolara i može da štampa šoping liste, podsetnike, kalendare...

Amazon kompanija logo

Foto: Tanjug/AP

Kućna vaga košta 34,99 dolara i omogućava kupcima da izmere 200 kalorija borovnica, a pruža i nutritivne informacije o hiljadama proizvoda. Na kraju, budilnik košta 79,99 dolara sa pticom kukavicom koja iskače iz njega, zvučnicima i alarmom.

Aleksa je, inače, ime za softver koji ima ulogu personalnog asistenta razvijen od strane Amazon kompanije. Aleksa je poznata pod nazivom Aleksa Eho i eho dot.

Njena glavna funkcija je vokalna interakcija pomoću kojeg Aleksa može pustiti željenu muziku, reći koliko je sati, kakvo je vreme i sve to u reelnom vremenu. Aparat može takođe vršiti interakciju između aparata komptabilnih s njom

Video: Kako građani Srbije mogu da zaštite lične podatke?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>