• 0

Beg u prirodu na luksuzan način: Hotel koji ostavlja bez daha, a ovo su cene po noćenju

Kaiyuan Senbo uklapa se u traženu sliku današnjice: njegovo okruženje je čista priroda, tako da gosti hotela mogu pronaći svoj mir i komfor. Svaki skup je sačinjen od pet do šest loža, naslaganih jedna na drugu

  • 0
Hotel Kaiyuan Senbo Kaiyuan Senbo / Foto: en.kaiyuansenboresort.cn

Azija poslednjih godina prednjači po inovativnim i luksuznim odmaralištima, čija arhitektura, lokacija i ponuda pomeraju granice. Više nije dovoljno samo uložiti milione dolara u neki projekat, već biti drugačiji.

Jedno takvo prelepo odmaralište nalazi se usred šume, u Hokaido planinama (Japan), a danas pišemo o luks hotelu iz Kine, po imenu Kaiyuan Senbo.

Sastoji se od loža, u formi kućica na drvetu, ali nemojte to da vas buni: usluga je na nivou, u skladu sa vrhunskim svetskim standardima.

Turisti, posebno otkako je nastupila pandemija, više pažnje posvećuju planinskim predelima i ušuškanim kućama i odmaralištima, nego ogromnim skupocenim hotelima "na betonu".

Kaiyuan Senbo uklapa se upravo u tu traženu sliku: njegovo okruženje je čista priroda, tako da gosti hotela mogu pronaći svoj mir i komfor. Svaki skup je sačinjen od pet do šest loža, naslaganih jedna na drugu.

Posetiocima su dostupne putem stepeništa ili staza koje presecaju ovu strukturu. U centru se nalazi eksterijerna terasa, koja spaja sve lože, i gde se gosti mogu družiti iako se ne poznaju, tj. ne odsedaju zajedno.

Hotel Kaiyuan Senbo Ovako izgleda jedna od soba u "Kaiyuan Senbo" / Foto: en.kaiyuansenboresort.cn

U ovom kompleksu cene soba variraju, u odnosu na to kog si nivoa kvaliteta (superiorne, luksuzne, deluks itd), ali i od veličine, same pozicije - na primer, da li su na visini i imaju izvanredan pogled. Neke kućice se nalaze i u podnožju, ali su lože sa priložene fotografije najinteresantnije.

U svakom slučaju, noćenje za dvoje sa doručkom košta od 852 kineskih juana (oko 108 evra), pa do čak 3.086 juana, što je prevedeno u valutu evrozone - 394 evra.

Video: Ribar postao milioner preko noći: Dok se šetao pored obale mora, naišao je na pravo blago.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>