• 0

Beg u prirodu na luksuzan način: Hotel koji ostavlja bez daha, a ovo su cene po noćenju

Kaiyuan Senbo uklapa se u traženu sliku današnjice: njegovo okruženje je čista priroda, tako da gosti hotela mogu pronaći svoj mir i komfor. Svaki skup je sačinjen od pet do šest loža, naslaganih jedna na drugu

  • 0
Hotel Kaiyuan Senbo

Kaiyuan Senbo / Foto: en.kaiyuansenboresort.cn

Azija poslednjih godina prednjači po inovativnim i luksuznim odmaralištima, čija arhitektura, lokacija i ponuda pomeraju granice. Više nije dovoljno samo uložiti milione dolara u neki projekat, već biti drugačiji.

Jedno takvo prelepo odmaralište nalazi se usred šume, u Hokaido planinama (Japan), a danas pišemo o luks hotelu iz Kine, po imenu Kaiyuan Senbo.

Sastoji se od loža, u formi kućica na drvetu, ali nemojte to da vas buni: usluga je na nivou, u skladu sa vrhunskim svetskim standardima.

Turisti, posebno otkako je nastupila pandemija, više pažnje posvećuju planinskim predelima i ušuškanim kućama i odmaralištima, nego ogromnim skupocenim hotelima "na betonu".

Kaiyuan Senbo uklapa se upravo u tu traženu sliku: njegovo okruženje je čista priroda, tako da gosti hotela mogu pronaći svoj mir i komfor. Svaki skup je sačinjen od pet do šest loža, naslaganih jedna na drugu.

Posetiocima su dostupne putem stepeništa ili staza koje presecaju ovu strukturu. U centru se nalazi eksterijerna terasa, koja spaja sve lože, i gde se gosti mogu družiti iako se ne poznaju, tj. ne odsedaju zajedno.

Hotel Kaiyuan Senbo

Ovako izgleda jedna od soba u "Kaiyuan Senbo" / Foto: en.kaiyuansenboresort.cn

U ovom kompleksu cene soba variraju, u odnosu na to kog si nivoa kvaliteta (superiorne, luksuzne, deluks itd), ali i od veličine, same pozicije - na primer, da li su na visini i imaju izvanredan pogled. Neke kućice se nalaze i u podnožju, ali su lože sa priložene fotografije najinteresantnije.

U svakom slučaju, noćenje za dvoje sa doručkom košta od 852 kineskih juana (oko 108 evra), pa do čak 3.086 juana, što je prevedeno u valutu evrozone - 394 evra.

Video: Ribar postao milioner preko noći: Dok se šetao pored obale mora, naišao je na pravo blago.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke