• 0

Na prodaju simbol našeg detinjstva: Nadmetanje za čuvenu čokoladu traje do kraja marta

Kompleks koji je u vanknjižnom vlasništvu beogradske "Dunje", opremljen je za proizvodnju po najsavremenijim tehnološkim standardima

  • 0
Čokolada foto: pixabay.com

Beogradska Industrija hrane "Dunja" u stečaju, ponuđena je na prodaju kao pravno lice za 187,8 miliona dinara, a njena imovina je fabrika čokalade "Simka" u Vranju, objavio je danas stečajni upravnik.

Fabrika "Simka" u industrijskoj zoni Vranje se razvija od 1997. godine, a konditorsku proizvodnju obavlja u kompleksu objekata koji se prostiru na 5,2 hiljade kvadratnih metara.

Kompleks koji je u vanknjižnom vlasništvu beogradske "Dunje", opremljen je za proizvodnju po najsavremenijim tehnološkim standardima.

Firma "Dunja", odnosno fabrika "Simka", prodaju se javnim nadmetanjem koje je zakazano za 30. mart, a depozit za učešće iznosi 75,1 miliona dinara.

Delatnost firme "Dunja" je proizvodnja kakaoa, čokolade i konditorskih proizvoda, a u stečaju se nalazi od marta 2020. godine.

Video: Čokoladna krofna ide u zaborav: Oko 110 evra vam treba da doživite zlaćanu eksploziju u ustima

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>