• 0

Najpoznatiji svetski noćni klubovi se gase, a neki, da bi doživeli kraj pandemije, menjaju biznis

Nisu samo policijski časovi i lokdauni ubili poznate svetske klubove

  • 0
žurka Foto: Unsplash

Kada Velika jabuka ponovo postane "grad koji nikada ne spava", u njemu će biti mnogo manje mesta za noćni izlazak i ples do zore.

Dok neki od kultnih noćnih kluova nestrpljivo čekaju znak da je pandemiji kraj i da mogu ponovo da otvore svoja vrata za posetioce, mnogi su već postali žrtve korona krize, pa su bili primorani da ugase poslovanje zauvek.

Jedan deo poznatih noćnih klubova našao je način da preživi tako što su preorijentisali svoje poslovanje i počeli da rade kao klasični restorani.

Vlasnici mnogih kultnih mesta za izlazak pokušavaju da opstanu na tržištu pokušavanjem da promene uslove zakupa, jer finansijski ne mogu da izdrže trenutne.

A kako i sami vlasnici zgrada u kojima se klubovi nalaze imaju finansijek probleme, mnogi su odlučili da prodaju zdanja koja poseduju, a novi vlasnici imaju velike planove koji ne uključuju stare stanare.

menhetn, njujork Menhetn / Foto: Unsplash

Nisu samo policijski časovi i lokdauni ubili poznate svetske restorane, već i to što se mnogi nalaze u velikim halama bez prozora, što nije najbolji izbor tokom pandemije.

Noćni klubovi ne rade o dpočetka pandemije u većini gradova sveta i ne samo to, oni su bili prvi na udaru kada je pandemija počela. to znači da duže od godinu dana nemaju prihode na koje su navikli.

Prvo su otpustili zaposlene, a sada se polako suočavaju sa pitanjem "Šta dalje?", a odgovori se većini nimalo ne sviđaju. Ne samo što će ova situacija uticati na njihove vlasnike i zaposlene, već će umnogome promeniti i izgled poznatih prestonica.

Video: Nakon što se vakcinišete protiv korone, u ovoj pivari možete i da popijete Vakcinu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>