Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Uhhhh
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • srbenda

    26. februar 2021 | 09:15

    Xaxaxa , pa evo molim te strucnjake i analiticare da nam pojasne kako su dosli do te prosecne plate od 700 eura. Po njima bicemo Mala Svajcarska jos malo

  • Role

    26. februar 2021 | 08:08

    Jeste, poveecas plate i javnom sektoru, a privatnici odpuste ove na minimalcu i eto prosecne plate... Ja se stvarno izvinjavam gospodinu sto mi ugostitelji jos postojimo pa kvarimo prosek, ali bez brige. Sa ovakvom izdasnom pomocu drzave, uskoro necemo vise kvariti prosek...

  • Idi begaj

    26. februar 2021 | 07:50

    😂😂😂😂