• 0

McCann Beograd najbolja agencija u regionu

Prema godišnjem b-report-u slovenačkog Marketing Magazina, koji rangira najvažnije radove iz regiona nagrađene na nacionalnim, regionalnim, evropskim i svetskim advertajzing festivalima, McCann Beograd je najbolja agencija i u Srbiji i u regionu, a kampanja “Hvala vam, doktori”, koja je realizovana u saradnji sa medijskim partnerima i magazinom Nedeljnik, najnagrađivanija je kampanja u regionu

  • 0
McCann

Foto: Promo

- Veoma smo ponosni na uspehe tokom 2020. godine koja je bila izazovna i neizvesna za sve. U srži naše filozofije je održiva kreativnost, koja je svoju snagu i potencijal pokazala kroz mnoge projekte koje smo realizovali u saradnji sa dugoročnim klijentima i partnerima. U 2021. ušli smo snažniji, bliskiji i motivisani da nastavimo svojim radom i kreativnošću da pokrećemo društveni dijalog i pomeramo granice - rekla je Jelena Jazić, direktorka agencije McCann Beograd.

McCann

Foto: Printscreen/www.b-report.eu

Na regionalnom nivou, McCann Beograd je najbolja agencija, “Hvala vam, doktori” najbolja kampanja i magazin Nedeljnik najbolji oglašivač. U Srbiji, McCann Beograd je najbolja agencija, Nedeljnik se kao oglašivač našao na drugom mestu, dok su se kampanje agencije “Hvala vam, doktori” i “Plazma rituali” našle na drugom i trećem mestu rang liste.

- Od proglašenja pandemije svima nam je bilo potrebno da u nečemu pronađemo smisao. Snaga kreativnosti leži u njenoj moći da i u najizazovnijim trenucima pronađe put ka svetlu. Svoje znanje i kreativnost stavili smo u službu nečega većeg i u tome pronašli motivaciju i entuzijazam da nastavimo dalje - naglašava Jana Savić Rastovac, izvršna kreativna direktorka McCann-a Beograd.

McCann

Foto: Nedeljnik

Marketing Magazin tokom izrade B-report-a sprovodi pregled festivala na kojima nastupaju agencije iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine - Cannes Lions, Eurobest, Epica, ADCE, Golden Drum, Effie Awards, SEMPL, DIGGIT, WEBSI, Outstanding, BalCannes, SOF, Ideja X, Weekend Media Festival, Kaktus i UEPS.

Ceo izveštaj pogledajte na LINKU.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>