• 0

Lažni majstori nude zamenu radijatora i popravke: BG elektrane upozoravaju građane

Javilo više potrošača s namerom da provere informacije iz letka koje su nepoznate osobe ubacile u poštanske sandučiće i

  • 0
Grejanje, novac, evri, radijator Foto: Shutterstock

Beogradske elektrane upozorile su građane na lažne majstore koji šalju letke građanima i nude zamenu radijatora navodeći da Elektrane nikakve letke nisu slale.

- S obzirom da ''Beogradske elektrane'' nisu slale nikakve letke potrošačima, upozoravamo građane na mogućnost prevare i lažnog predstavljanja. Pojavljuju se i osobe koje se potrošačima lažno predstavljaju kao radnici preduzeća i od njih iznuđuju novac za navodnu popravku kvarova na kućnim grejnim instalacijama, kao i za zamenu radijatora, ventila i slično - navodi se u saopštenju javnog preduzeća.

Prethodnih dana Elektranama se javilo više potrošača s namerom da provere informacije iz letka koje su nepoznate osobe ubacile u poštanske sandučiće ili zalepile na ulazna vrata stambenih zgrada.

Letkom, iza kojeg ne stoje "Beogradske elektrane", a pod naslovom "upozorenje vlasnicina stanova" pozivaju se vlasnici stanova da zamene radijatore zbog njihovog lošeg kvaliteta kako bi navodno sprečili štetu.

BG Elektrane pozivaju građane da osiguraju stanove od potencijalne štete preko JKP "Infostan tehnologije", a na korisnike apeluju da budu oprezni i da nikome ko se predstavlja kao zaposleni u ovom preduzeću ne daju novac za navodne popravke, prepravke instalacija ili ugradnju opreme.

- Kako bismo sprečili dalje zloupotrebe ovog tipa, još jednom našim potrošačima skrećemo pažnju da mobilne ekipe Beogradskih elektrana na teren izlaze po prijavi reklamacije Dispečerskom centru i da ne uzimaju novac za intervencije - navode u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>