• 0

Obaveštenje o radu na unapređenju sistema

Tokom navedenog perioda doći će do prekida u radu servisa elektronskog bankarstva

  • 0
Addiko mbanking je najbolje rangirana aplikacija Foto: Zoran Mirčetić

Addiko banka ovim putem želi da informiše svoje klijente i javnost da će narednog vikenda - od 12. do 15. marta, raditi na unapređenju sistema. Dok traje ova redovna aktivnost klijenti banke će moći neometano da koriste svoje DINA i Mastercard platne kartice i da na taj način raspolažu svojim novcem.

Tokom navedenog perioda doći će do prekida u radu servisa elektronskog bankarstva – Addiko Ebank i Addiko Mobile. Sve transakcije priliva će biti evidentirane nakon završetka unapređenja sistema, u ponedeljak 15. marta.

Takođe, sve ekspoziture Addiko banke u petak, 12.03. će raditi do 17 časova, dok u subotu 13.03. ekspoziture neće raditi.

Klijenti koji žele da, tokom ovog perioda, otvore račun online i koriste druge digitalne usluge savetujemo da to probaju kada proces bude završen.

Želja nam je da vam pružimo još bolje, jednostavnije i tehnički naprednije usluge i zbog toga sprovodimo tehničke promene.

Unapred se izvinjavamo zbog mogućih neprijatnosti i zahvaljujemo se na razumevanju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>