• 4
 ≫ 

Modni gigant ima nove iscepane farmerke: Trend je zapalio TikTok, kupci se pitaju "šta je ovo?!"

 ≫ 

Iako smo navikli da moda nema granice, potrošači ipak nisu spremni da pređu neke od njih

  • 4
Žene se sada ređe odlučuju za šoping

Foto: Shutterstock

Iscepani džins uporno ne izlazi iz mode, već godinama, i mada su se neki pitali zašto papreno plaćaju farmerke koje imaju rupe, sada je stigao novi trend - a sa njim i nova reakcija kupaca.

Naime, na platformi TikTok osvanuo je video sa ženskog odeljenja poznate modne kuće Zara, koja je izbacila novu kolekciju. Deo nje su iscepane farmerke, ali sa rupama na "nezgodnom mestu".

Jedna korisnica ove društvene mreže je podelila snimak uz komentar: O bože, šta je ovo???, budući da zaista nije najjasnije koliko je ovaj komad zaista praktičan.

Iako smo navikli da moda nema granice, potrošači ipak nisu spremni da pređu neke od njih. Inače se u poslednje vreme sve više govori o tome koliko je ovakav odevni predmet primeren, posebno u poslovnom svetu.

Kako je biznis moda postala fleksibilnija, tako žene, pa i muškarci, češće pribegavaju trendu da pocepane farmerke kombinuju sa košuljom ili bluzom/majicom i sakoom.

@poglavica_caOmg,what is this??? #zara #shopping #šoping #kupovina #fashion #fyp #zaraoutfit #outfit #moda #denim #funny #hilarious #omg♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa

 

Isto tako, određene institucije kao što je Palata pravde, imaju kodeks oblačenja ne samo za zaposlene, već i za posetioce. Neretko se dešavalo da ulaz bude zabranjen onima koji nisu primereno obučeni.

Na listi "takvih" odevnih predmeta našle su se i iscepane farmerke. Kako vam se sviđa ovaj novi modni trend i da li biste poneli džins sa snimka?

Video: Naručio majicu, dobio haljinu: Ovo su najveći horori onlajn kupovine

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpska sirotinjska moda...

    15. mart 2021 | 17:20

    Kakva Zara kakvi bakraci... Srbi odavno vec nose takve farmerice... Ali ne prate trendove nego im prazni novcanici. Vecina ima po jedan ili dva para farmerica i nose ih dok se ne iscepaju i ostruzu izmedju nogu. Pa ih krpe dok mogu, sta ce... Sramota da izmedju nogu bude pocepano... Kad se vise ni zakrpiti ne moze eto nama trendi farmerica... Ako Vam sledeci put neko kaze da su vam pocepane farmerice izmedju nogu slobodno kazite "To je Zara"...

  • Vuk

    15. mart 2021 | 19:17

    Stvarno je svet obolio.

  • Ivko

    15. mart 2021 | 19:02

    Kada sam bio mali svi su me zezali sto nosim gumene cizme a danas je to moda eee zivote

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>