≫ 

Ovo je kardiolog koga pacijenti iz cele Srbije obožavaju: On je lekar za srce, dušu i život

 ≫ 

Dr Mitrović je doktor velikog srca koji smatra da lekar mora biti iskren, da je život srce i da svi treba da se trudimo da živimo što ispunjeniji život

Komentari

  • Daliborka Rogac

    26. septembar 2021 | 16:50

    Divna prica,o ovakvim i slicnim ljudima moralo bi se vise pisati i pricati. Jer oni imaju sta da kazu a i zasluzuju to. Neka ga Bog cuva.

  • Zax

    26. septembar 2021 | 16:18

    Pa ovo je bas lek I za moju I trebalo bi za svaciju dusu. Prosto ne mogu da verujem da sam naisao na clanak bez krvi, klanja, ubijanja, mrznje, suicida, atentata, lopovluka, razvrata, prostitutki, skupih stanova (gajbi), zestokih automobila I momaka. Svaka cast za prilog. Da se jednom u ovoj zemlji punoj svega prethodnog pohvali I dobar covek I dobar strucnjak. Da je toga vise, takvi bi ubrzo I postali uzor svima I mladima narocito. Ovako imamo sta imamo. Jos jednog bravo za prilog!!!

  • Goran.

    26. septembar 2021 | 15:37

    Puna podrška, hvala za doktora Predraga za pristup svom poslu, pacijentu i životu. Daj BOŽE da je što više ovakvih doktora u Srbiji. Konpletan doktor, ličnost se ogleda u pristupu,poimanju prema životu i profesiji na koji smo svi pozvani da se razvijamo,usavršavamo,damo svoj maksimum što nije u našoj moći da BOG pomogne kao tvorac, životodavac i darodavac svih dobara. Čovek je krstoliko biće. Telo kao horizontala i duh kao vertikala a život neprocenjivi DAR BOŽIJI.Često treba lečiti prvo dušu da bi telo bilo zdravo. "Savremeni čovek" je često u raskoraku sve polaže,ulaže u telo, materiju horizontalu dok je duh vertikala zapostavljena. Uzajamnim razvijanjem dobijamo sklad, harmoniju gde materija,telo treba da je u službi duha.

  • Margit

    26. septembar 2021 | 14:42

    Bravo doktore, posto sam kao kardioloska sestra otisla u penziju, i radila sam sa divnim kardiologom koga su pacijenti ali i medicinske sestre obozavale. Moj sin je kardiolog takodje, i mislim da je dobar kardiolog. Zao mi je sto nisam mladja i da radim i budem deo Vaseg tima. Svaka cast doktore, zelim Vam zdravlje, srecu i dug zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA