• 0
 ≫ 

Kompanija NIS nastavlja realizaciju ključnih projekata

 ≫ 

NIS će nastaviti da investira u sve ključne projekte predviđene za 2021. godinu, a radiće i na unapređenju maloprodajne mreže u Srbiji i regionu

  • 0
kompanija NIS Foto: NIS

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa generalnim direktorom kompanije NIS Kirilom Tjurdenjevim o ostvarenim rezultatima kompanije u protekloj godini i planiranim investicijama i projektima za naredni period.

Brnabić je izrazila zadovoljstvo postignutim rezultatima i aktivnostima menadžmenta NIS-a, uprkos krizi izazvanoj pandemijom, koji se ogledaju u činjenici da su uspeli da obezbede kontinuitet proizvodnje, nastave realizaciju strateških projekata i sačuvaju zarade i radna mesta zaposlenima u kompaniji.

Tjurdenjev je posebno istakao značaj završetka jednog od ključnih projekata druge faze modernizacije Rafinerije "Pančevo", u koji je uloženo 300 miliona evra.

On je naglasio da će NIS nastaviti da investira u sve ključne projekte predviđene za 2021. godinu, a radiće i na unapređenju maloprodajne mreže u Srbiji i regionu.

Na sastanku je bilo reči i o značaju digitalne transformacije, kao jednom od značajnih segmenata u poslovanju kompanije NIS, što će doprineti boljoj i bržoj realizaciji poslovnih ciljeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>