• 0
 ≫ 

Parola snađi se, kako ne bi propao: U ovom butiku se tik uz garderobu prodaje toalet papir

, Telegraf Biznis
 ≫ 

Paketi toaletnog papira, boce za dezinfekciju, kafa, testenina i čokolada poslagane su na police ove  preuređene prodavnice sa natpisima koji podstiču kupce da kupuju više

  • 0

Modna prodavnica Blum-Jant, koja se nalazi u Nemačkoj počela je da prodaje toaletni papir i druge neophodne artikle, kako bi uprkos merama koje je nemačka vlada donela u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa, mogla da nastavi sa radom.

Vlasnik butika Marsel Jant pričao je o promenama u modnoj kući Blum-Jant nakon što je radnja ponovo otvorena kao „prodavnica toaletnog papira“.

-Kao prodavac, uvek pokušavate da svoje proizvode optimizujete na ekonomski način, pa smo uradili analizu tržišta i otkrili da je glavni proizvod koji se koristi tokom epidemije u Nemačkoj toaletni papir - objasnio je Jant i dodao - Kao prodavnica odeće, morali smo da se zatvorimo i jedini način da nastavimo sa poslovanjem bila je reorganizacija asortimana. -

Paketi toaletnog papira, boce za dezinfekciju, kafa, testenina i čokolada poslagane su na police ove preuređene prodavnice sa natpisima koji podstiču kupce da kupuju više.

Neprioritetne prodavnice zatvorile su vrata za kupce nakon što je u pokrajini Baden-Virtemberg, tri dana zaredom, broj novozaraženih koronavirusom bio preko 100 na 100.000 stanovnika.

Podsećanja radi, Nemačka produžava restrikcije na još mesec dana i uvodi još neke stroge mere tokom pet dana vaskršnjih praznika u nastojanju da zaustavi širenje korona virusa. U te mere se između ostalog ubrajaju i stroga ograničenja kontakta, zatvaranje ugostiteljskih objekata, sportskih i institucija kulture, kao i ograničenja putovanja.

Video o butiku koji prodaje toalet papir, pogledajte na početku teksta.

Video: Momentalno zatvaranje: Oštre mere kineske inspekcije nakon što je usnimljen miš koji šeta po hrani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari