• 0

Parola snađi se, kako ne bi propao: U ovom butiku se tik uz garderobu prodaje toalet papir

, Telegraf Biznis

Paketi toaletnog papira, boce za dezinfekciju, kafa, testenina i čokolada poslagane su na police ove  preuređene prodavnice sa natpisima koji podstiču kupce da kupuju više

  • 0

Modna prodavnica Blum-Jant, koja se nalazi u Nemačkoj počela je da prodaje toaletni papir i druge neophodne artikle, kako bi uprkos merama koje je nemačka vlada donela u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa, mogla da nastavi sa radom.

Vlasnik butika Marsel Jant pričao je o promenama u modnoj kući Blum-Jant nakon što je radnja ponovo otvorena kao „prodavnica toaletnog papira“.

-Kao prodavac, uvek pokušavate da svoje proizvode optimizujete na ekonomski način, pa smo uradili analizu tržišta i otkrili da je glavni proizvod koji se koristi tokom epidemije u Nemačkoj toaletni papir - objasnio je Jant i dodao - Kao prodavnica odeće, morali smo da se zatvorimo i jedini način da nastavimo sa poslovanjem bila je reorganizacija asortimana. -

Paketi toaletnog papira, boce za dezinfekciju, kafa, testenina i čokolada poslagane su na police ove preuređene prodavnice sa natpisima koji podstiču kupce da kupuju više.

Neprioritetne prodavnice zatvorile su vrata za kupce nakon što je u pokrajini Baden-Virtemberg, tri dana zaredom, broj novozaraženih koronavirusom bio preko 100 na 100.000 stanovnika.

Podsećanja radi, Nemačka produžava restrikcije na još mesec dana i uvodi još neke stroge mere tokom pet dana vaskršnjih praznika u nastojanju da zaustavi širenje korona virusa. U te mere se između ostalog ubrajaju i stroga ograničenja kontakta, zatvaranje ugostiteljskih objekata, sportskih i institucija kulture, kao i ograničenja putovanja.

Video o butiku koji prodaje toalet papir, pogledajte na početku teksta.

Video: Momentalno zatvaranje: Oštre mere kineske inspekcije nakon što je usnimljen miš koji šeta po hrani

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke