• 0

Bel Medic našao poslovnog partnera, verovatno ulazi u posao s turskim Acıbademom

Turska kompanija ulazi u strateško partnerstvo sa srpskom privatnom klinikom

  • 0
Bel Medic Medik Foto: Promo

Turska zdravstvena grupa Acıbadem, koja upravlja sa više od 22.000 zaposlenih, najverovatnije ulazi u strateško partnerstvo sa srpskom privatnom klinikom Bel Medicrečeno je našem portalu.

Dr Jasmina Knežević, osnivač i generalni direktor Bel Medica rekla je za naš portal da određeni pregovori postoje, ali da dogovor još nije postignut.

- Biću veoma srećna da sve ovo uspe jer će, uverena sam, integrisanje sa Acibademom doneti mnogo toga dobrog i našim pacijentima i Bel Medicu, ali i srpskoj medicini - navela je ona.

Bel Medic je privatni zdravstveni sistem koji postoji već 25 godina, a koji ima više od 450 stalno zaposlenih i oko 400 specijalista. Posluje na pet lokacija u Beogradu nudeći medicinske usluge - preglede, dijagnostiku, hirurško lečenje (operacije), bolničko lečenje, stomatološke usluge, sistematske preglede, usluge laboratorije, kućne posete i transport bolesnika od 0 do 24 časa sedam dana u nedelji.

Turska Acıbadem Health Group osnovana je kao okružna bolnica 1991. godine, a vremenom je prerasla u čitav sistem u zdravstvu.

Pruža usluge zdravstvene zaštite sa približno 22.500 zaposlenih, uključujući 3.500 lekara i 4.500 medicinskih sestara, u 21 bolnici i 13 medicinskih centara.

Acıbadem nudi usluge dijagnostike i lečenja u skladu sa zahtevima JCI akreditacije i sertifikovanih zdravstvenih standarda u bolnicama.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>