• 0

Vojvođanska banka ponovo vetar u leđa našim olimpijcima

Nova Visa Gold olimpijska kreditna kartica

  • 0
visa, vojvodjanska banka, olimpijske igre

Foto: Marko Todorović

Uoči predstojećih Olimpijskih igara u Tokiju, Vojvođanska banka izdala je novu Visa Gold olimpijsku kreditnu karticu sa ciljem da, zajedno sa svojim klijentima, dodatno podrži olimpijce Srbije u fazi priprema za najprestižnije sportsko takmičenje. Pored standardnog revolving modela, nova kartica korisnicima nudi i plaćanje na jednake mesečne rate bez kamate, dok deo prihoda od svake transakcije, bez dodatnih troškova za klijente, banka donira Olimpijskom komitetu Srbije za stvaranje boljih uslova za naše sportiste.

Pored podrške olimpijcima, Vojvođanska banka korisnicima nove Visa Gold olimpijske kreditne kartice nudi i dodatne pogodnosti. Naime, svim klijentima koji podnesu zahtev za novu karticu, dobiju odobrenje zahteva i do 20. aprila 2021. godine obave dve kupovine u iznosu od minimum 3000 dinara, banka poklanja vaučer u vrednosti 6000 dinara za kupovinu goriva na svim EKO pumpama u Srbiji.

Korisnicima se nudi i mogućnost plaćanja jednakim mesečnim ratama prilikom svih transakcija većih od 2000 dinara, uz vrlo lak mehanizam određivanja broja rata. Sve što je potrebno uraditi nakon bilo koje kupovine ili plaćanja preko interneta je jednostavno poslati SMS poruku ili pozvati Kontakt centar banke. Za iznose koji se dele na dve do šest rata, trošak naknade je 4%, odnosno, 5% za plaćanja na sedam do 12 rata, dok je dinamika otplaćivanja naknade jednaka kao i za glavni iznos.

Zahtev za izdavanje ove kartice može da se podnese u bilo kojoj filijali Vojvođanske banke u Srbiji

Visa Gold olimpijska kreditna kartica dostupna je svim zaposlenim licima i penzionerima, bez obzira na to da li su klijenti Vojvođanske banke.

Više informacija o kartici i svim pogodnostima možete naći na https://www.voban.rs/visa-gold-olimpijska-kartica

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>