• 0

Httpool osvojio prestižnu nagradu LinkedIn Partner Champion 2021

Httpool, ekskluzivni partner LinkedIn-a na više od 18 tržišta u Evropi, uključujući centralnu i istočnu Evropu, Austriju i Švajcarsku, osvojio je prestižnu nagradu „Partners Champion 2021“, na ovogodišnjem LinkedIn Partner Connect-u

  • 0
Httpool Foto: Promo

Ova nagrada se dodeljuje za partnera koji svojim pristupom i ekspertizom pruža najviše vrednosti za klijente koji se oglašavaju na LinkedIn-u.

- U proteklih godinu dana pokazali smo da su strast, posvećenost i preduzetnički pristup ključni sastojci uspeha. Kao organizacija prošli smo kroz velike poslovne promene kako bismo odgovorili izazovima i uspeli da podržimo naše klijente tokom turbulentne 2020. Ponosni smo što nas je LinkedIn prepoznao kao šampiona među svojim partnerima - rekao je Nemanja Đaković, LinkedIn Lead u Srbiji.

- Izuzetno nam je drago što imamo poverenje vodećih brendova u Srbiji i trudićemo se da i dalje doprinosimo njihovom rastu i uspesima na ovoj platformi - dodao je Đaković.

Nagrade „LinkedIn Marketing Partner“ za EMEA i LATAM regione okupljaju partnere iz oblasti prodaje, tehnologija i kreiranja sadržaja, kako bi istakli njihove uspehe u protekloj godini.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>