• 1

Domaći privrednici danas predstavljaju svoje poslovanje i potencijale gostima iz Bahreina

Gosti iz Bahreina predstaviće potencijal za saradnju i investicije, kao i podršku kompanijama koje se opredele da investiraju u toj zemlji

  • 1
Ana Brnabić, šeik Naser bin Hamad Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Juče je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, preneo da je u razgovoru sa šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom Al Kalifom, izaslanikom kralja Bahreina za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost, dogovoren rad na potpisivanju sveobuhvatnog međudržavnog sporazuma sa ciljem razvoja saradnje u svim oblastima.

Poslovni susreti Srbija-Bahrein biće održani danas u Beogradu, u okviru dvodnevne posete delegacije Bahreina Srbiji, najavila je Privredna komora Srbije. Predstavnici srpske privrede imaće priliku da, u Palati Srbija, predstave poslovanje svojih kompanija i potencijal za saradnju sa privrednicima te arapske države.

Uvodnim obraćanjima skup će otvoriti ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović, i ministar finansija, Siniša Mali. Privrednicima iz Srbije obratiće se izvršni direktor Državnog investicionog fonda Bahreina (Mumtalakat) Kalid Omar Mohamed Al Romaihi i izvršni direktor Odbora za privredni razvoj Bahreina Kalid Ibrahim Humaidan.

Gosti iz Bahreina predstaviće potencijal za saradnju i investicije, kao i podršku kompanijama koje se opredele da investiraju u toj zemlji.

Video: Čadež: Obezbedili smo 10.000 vakcina i za privrednike iz regiona

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    6. april 2021 | 10:43

    TREBALO BI DA IMAMO STA DA PONUDIMA NASIM GOSTIMA I PRIJATELJIMA!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>