• 0

Avioni "To Montenegra" leteće pod drugim imenom, još uvek se čeka i idealan logotip

Međunarodnim konkursom za dizajnersko rešenje ujedno počinje i globalna marketinška promocija brenda "Er Montenego" i cilj je da odabrano rešenje vizuelnog identiteta bude ambasador Crne Gore i na nebu i na svetskim aerodromima

  • 0
Obrok u avionu, hrana avion Foto: Shutterstock

Avioni novoosnovane crnogorske avio-kompanije "To Montenegro" leteće pod novim nazivom brenda - "Er Montenegro" (Air Montenegro).

"Naziv brenda je verbalni iskaz čija je uloga osnovna identifikacija brenda od strane javnosti i on se često razlikuje od naziva kompanije, nosioca brenda", saopšteno je iz "To Montenegra". Dodaju da je na adresu novog avio-prevoznika stiglo više od 500 predloga za novi naziv i logo.

"U procesu selekcije pristiglih ponuda za izbor imena, stručni žiri nije imao dilemu, jer i po njihovim kriterijumima i po predlogu najvećeg broja građanki i građana ime brenda "Er Montenegro" predstavlja najbolji naziv za novu etapu i prepoznatljiv kontinuitet nacionalne avio-kompanije", navodi se u saopštenju.

Izbor vizuelnog identiteta, koji je, kažu, sam po sebi bio mnogo teži zadatak, kako za realizaciju tako i stručnom žiriju za odabir, nije sa aspekta tehničke primenljivosti i specifikacija prepoznat u ponuđenim rešenjima. "Zato je kompanija To Montenegro odlučila da raspiše međunarodni nagradni konkurs za izradu logotipa".

Međunarodnim konkursom ujedno počinje i globalna marketinška promocija brenda "Er Montenego" i cilj je da odabrano rešenje vizuelnog identiteta bude ambasador Crne Gore i na nebu i na svetskim aerodromima, poručili su iz crnogorske kompanije.

Video: Gasi se Montenegro Airlines-a, njen pilot se na najemotivniji način oprostio - u obliku srca!

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>