• 5
 ≫ 

"Dobrodošli u A1 Srbija": Jedan od najvećih operatera kod nas promenio ime, ovako izgleda logo

 ≫ 

"Danas je za nas veliki dan", rekao je Turk

  • 5
Kreditna kartica, mobilni telefon, biznis

Foto: Shutterstock

Jedan od najvećih operatera u Srbiji menja ime, i ove godine Vip ide u istoriju, potvrđeno je danas. 

- Dobrodošli u A1 Srbija - rekao je generalni direktor kompanije Dejan Turk na početku konferencije na kojoj je predstavljen novi logo kompanije.

Kako je naveo, drago mu je što može da najavi novi brend, i to je najveća vest u poslednjih 10 godina. Najavio je i veći broj baznih stanica, ulaganje u infrastrukturu...

Kompanija A1 Telekom Austria Grupa najavila je to i ranije, ali je zbog novonastale situacije, rebrendiranje ostavljeno za ovu 2021. godinu. 

Kako je saopštila ta grupa, uprkos značajnom gubitku prihoda od rominga i negativnim deviznim efektima, A1 Telekom Austria Grupa, čiji je Vip deo, je nastavila da stabilno posluje.

Šta će biti sa korisnicima VIP-a?

 

a1

Foto: Printscreen

Sve dogovorene usluge sa operaterom, korisnici će nastaviti da koriste pod istim uslovimabez potrebe za zamenom pretplatničkog broja, SIM kartica, ili bilo kakve opreme, naveli su na pitanje Telegraf Biznis iz VIP-a. 

Takođe, sve dogovorene obaveze prema korisnicima će nastaviti da funkcionišu kao i do sad. To se odnosi na cene, i pakete.

Kao jedan od najvećih brendova na tržištima Centralne i Istočne Evrope, A1 svojim korisnicima nudi proizvode i usluge iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, uključujući glasovne pozive, širokopojasni Internet, multimedijalne sadržaje, rešenja iz oblasti plaćanja  i digitalne servise.

(V.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran- Wien

    7. april 2021 | 13:36

    A1. Gde je sedište u Austriji, jesu dobri , Ali skupi.To je državna firma.Koja se sada Širi na Balkan.

  • Uff

    7. april 2021 | 18:54

    Telekom.Treba da koristimo sve nase. Racune premestiti u komercijalnu,odje.ati strance za koje su zemlje bivse juge meka.Samo nas muzu

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>