• 0

Palma gost u kući vlasnika hotela Titanik i Alibaba: Razgovarali o izvozu srpskih proizvoda u Egipat

Sameh Heveda izrazio je interesovanje da izgradi hotel u Srbiji

  • 0
Dragan Markovic Palma, Egipat

Foto: Telegraf

Ramazan je najveći muslimanski praznik, a kada vas neko na taj dan, na dan početka Ramazana ugosti u svojoj kući, onda je to u muslimanslom svetu čast i poštovanje najvišeg nivoa. Predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu ugostio je na dan početka Ramazana jedan od najvećih privrednika u Egiptu Sameh Heveda, vlasnik lanca hotela Titanik i Alibaba, koji imaju u Hurgadi 5000 soba i to su hoteli sa svim sadržajima od Akva parkova do sportskih terena.

- Ja se puno zahvaljujem mom domaćinu Samehu sto je našu petočlanu delegaciju pozvao da budemo gosti u njegovoj kući u Hurgadi, na početku proslave najvećeg muslimanskog praznika Ramazana. Imali smo prilike da vidimo kako muslimani u Egiptu dočekuju svoj praznik i šta je na njihovom meniju - rekao je Marković u kući Sameha Hevede.

On je naveo da su razgovarali smo i o ekonomskoj saradnji, imajući u vidu da je domaćin privrednik 40 godina i da je njegov otac takođe bio privrednik i vlasnik hotela.

- Razgovorali smo, ne samo o turizmu i hotelijerstvu, nego i o tome kako da se iz Srbije izveze sto više proizvoda u Egipat. Ja sam na dočeku 2020. godine u Hurgadi, upravo u njegovom hotelu Titanik dobio Oskar popularnosti kao najpopularniji stranac u Hurgadi. On je bio jednom u Jagodini, a ja tri puta u Hurgadi. Za sada vodi kao domaćin sa 3:1, a ja ne volim da ne pobeđujem i zato očekujem našeg današnjeg domaćina već u julu mesecu u Jagodini. Veliko Vam hvala što ste nam ukazali ovakvu čast - dodao je.

Sameh Heveda: Veoma sam zaiteresovan da gradim hotel u Srbiji

 

Zahvaljujući se Draganu Markoviću Palmi što je prihvatio njegov poziv, vlasnik lanaca hotela Titanic i Alibaba, gospodin Sameh Heveda je rekao da se raduje svakom viđenju sa Markovićem, jer jer to prilika da razgovaraju o biznisu.

- Veoma sam zainteresovan da izgradim neki hotel u Srbiji i veoma brzo počinjemo studiju o tome. Dolazim u Srbiju u julu - izjavio je Sameh Heveda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>