• 1

Završava se grejna sezona, ali radijatori u prestonici ostaju topli: Direktor se obratio sugrađanima

"Grejna sezona se zvanično završava sutra 15, aprila, ali sve dok budu niske temperature, naši kotlovi će raditi punom parom" , poručuje direktor beogradskog preduzeća

  • 1
Gas, grejanje, majstor, radijator

Foto: Shutterstock

Direktor javnog komunalnog preduzeća Beogradske elektrane uputio je pismo sugrađanima u kojem ih obaveštava da će grejanje u prestonici biti nastavljeno i narednih dana iako se zvanično završava grejna sezona. 

Takođe, on se osvrnuo na rad elektrana prethodnih meseci i istakao da su napori svih zaposlenih imali jedan cilj, a to je da radijatori svima budu topli.

Pismo prenosimo u celosti:

"Poštovani Beograđani, korisnici usluga JКP „Beogradske elektrane“,

Iza nas je još jedna veoma uspešna grejna sezona. I pored otežanih uslova rada zbog pandemije COVID-a 19, svi zaposleni u preduzeću su činili velike napore da Vaši stanovi budu topli. Bilo je momenata kada na terenu zbog bolesti nismo imali dovoljno ljudi, ali smo se svim raspoloživim resursima trudili da vi to ne osetite.

Ova, 56. po redu grejna sezona, ni za koga nije bila laka, ali mi možemo da se pohvalimo da smo sve poslove obavljali bez zastoja, da nije bilo nijedne prepreke koju nismo mogli da savladamo. Vaše domove, kada su bile izrazito niske temperature vazduha grejali smo 28 dana bez prestanka, u dvadesetčetvoročasovnom režimu rada.

radijator

Foto: Pixabay

Grejna sezona se zvanično završava sutra 15, aprila 2021. godine, ali sve dok budu niske temperature, naši kotlovi će raditi punom parom. Ako i posle 3. maja, do kada smo po Odluci o snabdevanju u obavezi da isporučujemo toplotnu energiju, bude hladnih dana, u dogovoru sa čelnicima grada Beograda – grejanje će biti nastavljeno. Obećavam, nećemo vas izneveriti.

Spremni smo da kada ugasimo kotlove, odmah zasučemo rukave i krenemo sa remontom proizvodnih i distributivnih postrojenja. Čekaju nas obimni radovi na toplotnim izvorima i toplovodnoj mreži. Sledeća grejna sezona je novi izazov i mi, zajedno sa vama, moramo da budemo tim koji pobeđuje. Pred nama je realizacija velikih i zahtevnih projekata i mi ćemo ih na najbolji mogući način i ostvariti.

Rade Basta, direktor JКP „Beogradske elektrane""

Video: Misteriozne poruke vanzemaljcima ili borba za opstanak: Ovako Francuzi brane vinograde od mraza

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>