• 0
 ≫ 

14 kompanija traži inženjere: Sajam stipendija na Građevinskom fakultetu u Beogradu

 ≫ 

Zamisao sajma je da kompanije stipendiraju studente Građevinskog fakulteta i da na taj način ulažu u svoje kadrove na vreme, a istovremeno da poboljšavaju ekonomski položaj studenata i obezbeđuju sigurno zaposlenje nakon fakulteta

  • 0
Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu Foto: Wikipedia

Na Građevinskom fakultetu u Beogradu danas od 12 sati biće održan Sajam stipendija, jedinstvena manifestacija koja će povezati studente tog fakulteta sa kompanijama kojima su potrebni građevinski inženjeri, a koje žele da svoje buduće kolege pomognu finansijski tokom školovanja.

Organizatori Sajma, koji će ove godine biti realizovan putem "Zum" aplikacije, su Građevinski fakultet i Studentski parlament Građevinskog fakulteta, prenosi Tanjug.

Na sajmu će učestovati 14 kompanija koje će dodeljivati stipendije studentima osnovnih i master akademskih studija, saopštili su organizatori.

Zamisao sajma je da kompanije stipendiraju studente Građevinskog fakulteta i da na taj način ulažu u svoje kadrove na vreme, a istovremeno da poboljšavaju ekonomski položaj studenata i obezbeđuju sigurno zaposlenje nakon fakulteta.

Kompanije učesnice su: Alubuild Engineering, Armont, Centroprojekt, Gama group, Geo expert, Geosonda, Institut za vodoprivredu "Jaroslav Černi", Jadran, Novkol, Set, Sika Srbija, Tankmont, Šid projekt i North Engineering.

U oktobru prošle godine, na 1. Sajmu stipendija je učestvovalo 18 kompanija koje su podelile više od 130 stipendija.

Video: Udovičić uručio stipendije talentima i sportistima u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>