• 0
 ≫ 

Zatvor jeftiniji od stana u Beogradu i prodaje se: Evo kako će neko da zaradi pare

 ≫ 

Zatvor jednog okruga na Floridi napušten je od 1968. i sada se prodaje a agencija cilja na AirBnB ugostitelje i misle da će ga lagano prodati

  • 0

Poštoto je decenijama privlačio turiste, tragače za uzbuđenjem i lovce na duhove, zatvor okruga Gličhrst u Trentonu na Floridi, pojavio se u oglasima za prodaju. Vlasti želi da okrenu stranicu i potencijalno daju novi život navodno ukletom imanje i to sve po ceni od 140.000 američkih dolara.

Potencijalni kupci mogu dobiti osam spavaćih soba - nekadašnje ćelije, osam kupatila i ozloglašeni niz viđenja duhova i paranormalnih aktivnosti koji dolaze sa njegovom jezivom istorijom zločina i ubistava. Takođe u cenu je uključen i stambeni objekat za čuvara koja je dodata glavnoj strukturi 1966. godine.

Ko bi kupio stari zatvor u koji treba ulaganja? Kako kažu agent Metju Peri kaže kupce će naći lako:

- Razlog zašto ovo nije teško za prodaju je taj što je relativno gledano, ovo zatvor koji lako može da se poveže sa Holivudom, Dolivudom, Bolivudom, industrijom filmova za odrasle, fotografskom industrijom, ova cena nije velika za mnoge ljude žele da se oprobaju u ovim oblastima. Pa, gde možete na istom mestu izdavati sobe turistima, organizovati lov u divljini, držati restoran ili iznajmljivati ceo prostor za snimanje pornografskih filmova.

Tajna uspeha AirBnB turističke platforme nije samo mogućnost da turisti za male pare iznajme smeštaj, već je i to što taj smeštaj ne mora nužno da bude konvencionalan. Takođe mladi turisti više tragaju za iskustvima nego za luksuznim smeštajem. Upravo su preuveličane, ili totalno izmišljene, priče o duhovima to iskustvo koje se na ovakvim mestima nalazi.

Koliko su uvereni u uspeh prodaje govori podatak da će ponuda za zatvor važiti samo 36 dana.

Video: Na vratima te čeka Hanibal Lektor: Čik zakoračite u hotel u kome su snimani Kad jaganjci utihnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>