• 0

Dan otvorenih vrata za preduzetnike: Predstavljanje programa za 2021, s fokusom na žene u biznisu

Biće predstavljeni i aktuelni programe u okviru Nacionalne službe za zapošljavanje

  • 0
Biznis, posao, organizacija

Foto: Shutterstock

Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS) danas organizuje onlajn događaj "Dan otvorenih vrata za preduzetnike", u cilju informisanja preduzetnika o dostupnim izvorima finansiranja i programima koji su raspisani za ovu godinu.

Skup će uvodnim obraćanjima otvoriti direktor Sektora preduzetništva PKS, Branislava Simanić, državni sekretar Ministarstva privrede, Milan Ljušić, i zamenik direktora NSZ Filijale za Grad Beograd, Siniša Knežević.

Programe podrške za MMSPP Ministarstva privrede predstaviće Aleksandra Vučetić, iz Sektora za razvoj MSPP u Ministarstvu privrede, dok će direktor Sektora kredita Fonda za razvoj RS, Dževida Ninkov, predstaviti programe podrške koji su na raspolaganju preko Fonda za razvoj RS.

Preduzetnicima će biti predstavljeni i programi podrške za nabavku opreme i ulazak u lance dobavljača, kao i standardizovani setovi usluga za mlade i žene preduzetnice, koji su na raspolaganju preko Razvojne agencije Srbije, navodi se u saopštenju PKS.

Biće predstavljeni i aktuelni programe u okviru Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ).

Video: Miriše na biznis: Raznobojno more koje Holandiji donosi čitavo bogatstvo

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>