• 0

Dnevni voz Bar-Beograd-Bar treba da startuje od 15. juna

"Nadam se da ćemo moći da obradujemo korisnike železničkih usluga, planiramo jednu akciju...", rečeno je iz Železničkog prevoza Crne Gore

  • 0
voz

Foto: Freepik

Dnevni voz na liniji Bar-Beograd-Bar trebalo bi da bude uspostavljen 15. juna, izjavila je portparolka Železničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG), Ana Božović. Prema njenim rečima, ako bude interesovanja, moguće je da linija bude uvedena i ranije.

Božović je, gostujući u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore (RTCG), rekla da u susret letu i turističkoj sezoni lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a očekuju, kako je kazala, da se situacija i u danima vikenda normalizuje. Kada je reč o međunarodnom prevozu, za sada saobraća samo noćni voz iz Bara za Beograd u 19 sati, a iz Topčidera u 21 sat.

Situaciju u Železnici ocenjuje složenom. "Veoma je teško poslovati u ovakvim okolnostima ali se nadamo i očekujemo generalnu stabilizaciju i da ćemo se ubzo vratiti normalnom funkcionisanju u svakom smislu", dodala je.

Očekujući normalizaciju saobraćaja, kaže da u tom preduzeću rade i na akcijama. "Nadam se da ćemo moći da obradujemo korisnike železničkih usluga, planiramo akciju u saradnji sa Turističkom organizacijom Bar i preduzećem Srbija voz, ubrzo ćemo imati sve detalje i obavestićemo korisnike železničkih usluga o tome".

- Nadam se da ćemo ih obradovati i da će iskoristiti benefite putovanja vozom - rekla je Ana Božović i podsetila da se u voz ne može bez maske. Takođe, mora se voditi računa o fizičkoj distanci.

Video: Od Jakova do Novog Beograda stizaće se za samo 10 minuta: Auto-put Miloš Veliki dobija nastavak

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>