• 0

"Znanje zna budućnost 2021"

Današnjom konferencijom za štampu koja je održana u beogradskom Medija centru, kompanija DIS svečano je započela novi, 3. po redu ciklus programa podrške obrazovanju mladih "Znanje zna budućnost"

  • 0
kompanija DIS

Foto: Mirko Mirčetić

Predstavnici najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, Stefan Čvorović (direktor sektora marketinga), Ivan Šuleić (generalni direktor) i Dimitrije Prodanović (direktor sektora ljudskih resursa) obratili su se prisutnim novinarima predstavljajući dosadašnje rezultate programa u okviru kojeg je za prve dve godine postojanja realizovano 24 projekta obrazovnih institucija, organizacija i ustanova, kao i 89 donacija upućenih deci zaposlenih u kompaniji.

Posebnu pažnju je privukla činjenica da je ovogodišnji fond za donacije udvostručen u odnosu na prethodnu godinu, pa će DIS ove godine, kroz realizaciju različitih projekata, podržati obrazovanje mladih u Srbiji sa čak 20.000.000 dinara.

kompanija DIS

Foto: Mirko Mirčetić

Budžet je raspoređen ravnomerno, 10.000.000 dinara za eksterne prijave, institucije, najbolje osnovce, srednjoškolce i studente i 10.000.000 dinara za interne prijave, decu zaposlenih u DIS-u koja se ističu uspesima u školi i drugim veštinama.

Direktor marketinga kompanije, Stefan Čvorović, izrazio je veliko zadovoljstvo što će program "Znanje zna budućnost", uprkos izazovima, ove godine mladima u Srbiji pomoći još snažnije.

- Kompanija DIS kao najveći domaći trgovinski lanac i društveno odgovorna kompanija od svog osnivanja vodi brigu o zajednici preduzimajući niz projekata od kojih je najznačajniji "Znanje zna budućnost". Cilj ovog projekta je podrška talentu i trudu mladih ljudi na njihovom putu do uspeha. Ovaj program nije namenjen samo odličnim učenicima, već svim talentovanim mladim ljudima, bilo da se oni bave sportom, umetnošću ili naukom.

kompanija DIS

Foto: Mirko Mirčetić

- Program "Znanje zna budućnost" predstavlja veliki korak ka sveobuhvatnoj, sistemskoj i još snažnijoj podršci obrazovanju mladih ljudi. Budući da se radi o programu podrške obrazovanju mladih i obrazovnih institucija i organizacija, naši planovi ostaju nepromenjeni, dakle usmereni ka svima kojima je pomoć potrebna. Kompanija DIS želi da obezbedi bolju budućnost dajući vetar u leđa onima na kojima budućnost ostaje.

Nakon predstavljanja mehanizma prijavljivanja, selekcije i realizacije projekta koji je zadržao istu, jednostavnu formu kao i tokom prve dve godine, predstavnici kompanije DIS su i zvanično otvorili ovogodišnji period prijavljivanja koji će trajati do 1.6.2021. i pozvali sve institucije, organizacije i ustanove da prijave svoje projekte.

kompanija DIS

Foto: Mirko Mirčetić

Prijavljivanje za program podrške "Znanje zna budućnost 2021" je omogućeno na sajtu www.dis.rs od 28.4.2021. (od 12:00) do 1.6.2021. (do 23:59), nakon čega će se pristupiti odabiru najboljih projekata i realizaciji donacija. Takođe, na sajtu su dostupna i detaljna uputstva, kao i pravila učešća u programu.

Predstavnici kompanije DIS su konferenciju završili zahvalivši se prisutnim medijima na dosadašnjoj podršci i promociji ovog društveno odgovornog projekta koji je postao tradicija na koju je kompanija izuzetno ponosna.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>