• 0
 ≫ 

Oživele neke autobuske linije u ovom gradu: Natpis "besplatan prevoz" vratio putnike

 ≫ 

Tačni termini polazaka i dolazaka na odredište, biće istaknuti narednih dana na svim polaznim i dolaznim, kao i međustanicama

  • 0
Priboj autobus Foto: Rina.rs

Od 1. maja opština Priboj uvela je novinu u javni prevoz putnika - besplatne autobuske linije. Na bazi potreba građana i ekonomske računice, biće uvedene određene besplatne linije na području opštine, tamo gde je moguć autobuski prevoz.

Uvedene su linije u gradskom, ali i prema seoskom području. Od lokalnih linija Priboj - Naselje i Bolnica - Priboj, do besplatnih linija prema Sjeverinu, Gornjem Uvcu, Rači, Čemernu, Kaluđerovićima, Sastavcima, zatim Banji, Godinom Potoku, Suvom Polju, Brani, prema Mažićima do gradske deponije, kao i prema Krajčinovićima, Kukurovićima i Kasidolima.

Tačni termini polazaka i dolazaka na odredište, biće istaknuti narednih dana na svim polaznim i dolaznim, kao i međustanicama. Autobusi će biti obeleženi sa natpisom "besplatan prevoz".

Linije su prilagođene učenicima, radnicima, žiteljima pribojskih sela, penzionerima, odnosno svim građanima opštine Priboj. Besplatne linije, na osnovu potreba građana, predložila je opštinska Komisija, koja i zadržava pravo, da na osnovu kasnijih predloga i sugestija i putnika i prevoznika, može izvršiti manje korekcije na pojedinim linijama.

Na ovaj način vraćen je i određen broj nekadašnjih autobuskih linija, pogotovo prema pribojskim selima, koje su prestale da funkcionišu zbog rentabilnosti, odnosno nedovoljnog broja putnika.

Video: Dajte 4.600 dinara i svetska tucijada je vaša

(Telegraf Biznis/Rina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>