• 1

Posao za još 7 najboljih studenata u Ministarstvu finansija: Petak je rok za slanje biografije

Više informacija se nalazi na sajtu Ekonomskog fakulteta

  • 1
posao, laptop

Foto: Unsplash

Ministar finansija, Siniša Mali, objavio je danas na svom Instagram profilu da je Ekonomski fakultet, u saradnji sa Ministarstvom finansija, raspisao konkurs za sedam radnih mesta namenjenih najboljim studentima tog fakulteta.

- Ministarstvo finansija ponovo daje šansu najboljima da se prijave i počnu da razvijaju svoju karijeru radeći za državu. Kao i prošlog puta, kada je posao dobilo šest studentkinja, novih sedam najboljih dobiće posao na određeno vreme, a ako se dobro pokažu, daćemo im šansu da dobiju ugovore i na neodređeno vreme - rekao je ministar finansija, i napisao:

"Nakon što smo nedavno zaposlili šest diplomiranih ekonomistkinja, koje su nedavno završile Ekonomski fakultet u Beogradu, opet smo raspisali konkurs u saradnji sa tim fakultetom za još sedam radnih mesta. Želimo da pružimo priliku mladim i pametnim ljudima da pokažu šta znaju, a sa druge strane da i nama pomognu da budemo još bolji! Više informacija na sajtovima mfin.gov.rs i Ekonomskog fakulteta ekof.bg.ac.rs".

Mali je napomenuo da je to primer davanja šanse mladim, posvećenim i vrednim ljudima, koji Srbiju treba da vide kao zemlju u kojoj će ostvariti svoju budućnost, saopštilo je Ministarstvo.

Dodaje se da je potrebno troje ljudi za rad u Sektoru za praćenje fiskalnih rizika, dvoje za rad u Sekretarijatu ministarstva i dvoje koji će biti angažovani u Sektoru za finansijski sistem.

 

- Oni koji prođu konkurs postaće deo tima koji posvećeno i odgovorno vodi računa o javnim finansijama zemlje. Zato su nam potrebni najbolji i nastavićemo da pružamo prilike onima koji su spremni da na ovu šansu ne gledaju samo kao na posao, već kao priliku i za lični i profesionalni razvoj - naglasio je Mali.

Svi zainteresovani mogu da konkurišu slanjem biografije na mejl: karijernovođenje@ekof.bg.ac.rs, uz naznaku za koju poziciju se prijavljuju. Rok za slanje prijava je do petka, 7. maja 2021. godine.

Video: Do 60 evra u samo 3 klika: Evo kako da se prijavite za pomoć države

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>